- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Втора братовчедка
Здравеите аз сам на 25г и бих искал да попитам какво да правя като Обичам много едно момиче което ми е 2-ра братовчетка.И незнам какво би станало ако предложа на братовчеткаси да сме заедно.Дори сам готов да и предложа брак.А в съштото време си имам приятелка с която сме заедно но аз неиспитвам ништо кам няе и нямаме брак.За това моля ви кажете ми какво да правя.![]()
![]()
На колко години си? Питам, защото ти говориш за БРАК. Лично според мен трябва да забравиш напълно тази история с братовчедка си, все пак ти е роднина. За мен лично това е нелепо дории да си го помисля. Това си е моето мнение![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Отиди на психиатър, и го помоли за цялостен психо-анализ.
Не стига, че това е незаконно и извратено... ами и просто като се замисли човек, би ти се изхилил в лицето жестоко.
Съвсем сериозно ти го казвам- ти не си с всичкия си ....
Дори е доказано, че такива връзки са генетично несполучливи, ако случайно и братовчедка ти е някоя цапната в главата като теб и решите да си живуркате щастливо и лапета дори да си народите.В повечето случеи, децата се раждат с огромни увреждания на органите, нервната система и мозъка.
Това за психиатъра не ги то казвам на майтап,,, нужен ти е ....
ПС: В какви времена живеем ... скоро ще почнат да пишат теми от рода на "Обичам котката си, какъв е шанса да сме заедно..."![]()
![]()
![]()
Вземи се малко в ръце ! Какви са тези глупости да предложиш да 2рата си братовчедка брак ? Гледай си момичето и недей мисли за такива ненормални неща.
И моля те на 25 години си, а пишеш като третокласник!
самоубийство
това е единственото решенийце
сори![]()
Първоначално написано от Arterranes
Темата със сигурност е ебавка..
И не е зле да научиш правописа..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Наистина си за психятър!!!Първоначално написано от Stotii
![]()
Че защо не Stotti,Първоначално написано от Stotii
![]()
то света на там отива
Като циганите кат няма кой друг.. Айде - брат, сестра, братовчетка кво е .. e*е им се че две не виждат.. Автора не си добре
![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
аз мисля че темата е ебавка..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Боже Господи...
Дори едноклетъчни разменят ядрата си, за да станат "по-енергични".
Ако искаш да си народите изрудчета, няма проблем.
100% темата е ебавка.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Още на първия ред е написал,че е на 25,в което се съмнявам.Не може да си 25-годишен мъж,да мислиш за брак,а в същото време да си толкова неграмотен.Съмнявам се и темата да е истинска.По-скоро тя е дело на 13-годишно дете,нямащо си друга работа.Първоначално написано от kobrichka
13- много му давашПървоначално написано от sasha_90
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Няма нищо лошо в това да се чукаш с нея, но за деца и брак не мисли.
За брака - ще се отрекат от теб повечето ти близки, ще трябва да заживеете в друго населено място, далеч от старото.
За децата - не е желателно да имате такива от здравословна/генетична гледна точка .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
по-добре не й казвай и я забрави
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+Първоначално написано от BaffaLsc
P.S. Кръвосмешение![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
нууб
омг много си зле
troll
а ти колко трява да си зле, за да си направиш 2 профила и да си чатиш от двата...един след друг.. А сигурно и лични съобщения си пращаш ? Интересни са ми такива като тебКажи, честно.. колко зле трябва да си ????
абе мастия долна такава кво ти бърка в задника как пише човека бе ? ей да му **** майката писнами от некви където нямат работа и гледат да се прават на велики.Първоначално написано от DeVilTerroR
Еми човек тука 1во че не сме толкова възрастни колкото теб че да ти дадем добър съвет и 2ро по закон имаш право да се жениш и да правиш секс с 3та братовчедка/ед с нея можеш да правиш всичко защото ти се води 1% роднина такаче в твоя случай незнам какво да ти кажа ........
Забрави да предлагаш на роднина защото работата няма да стане,просто обръщай малко повече внимание на приятелката ти и я гледай просто с други очи.В моят случай аз имам 11 братовчедки като само една от тях ми е 1ва аз съм просто единственото момче в рода но никога не съм ги харесвал по друг начин освен братският.Просто това чуство го няма такаче го потисни и забрави за нея.
А само да не ми говориш така селянин прост. Не може на 25 години човек да не е написал правилно едно изречение ! Темата си личи че е измислица(да се надяваме) а ти му казваш какви били законите за сватба между братовчеди ........Първоначално написано от deadshadow13
ама тебе кво те бърка как пише бе ? ок излъгал е нарочно за годините си ти какво очакваш да му кажа?Първоначално написано от DeVilTerroR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се, не се сдържах просто...![]()
Тя ти е братовчедка, едва ли ще иска брак с тебе.
А ти си глупак защото лъжеш приятелката ти, че я обичаш.
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..