.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Втора братовчедка

Здравеите аз сам на 25г и бих искал да попитам какво да правя като Обичам много едно момиче което ми е 2-ра братовчетка.И незнам какво би станало ако предложа на братовчеткаси да сме заедно.Дори сам готов да и предложа брак.А в съштото време си имам приятелка с която сме заедно но аз неиспитвам ништо кам няе и нямаме брак.За това моля ви кажете ми какво да правя.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    На колко години си? Питам, защото ти говориш за БРАК. Лично според мен трябва да забравиш напълно тази история с братовчедка си, все пак ти е роднина. За мен лично това е нелепо дории да си го помисля. Това си е моето мнение
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Stotii
    Отиди на психиатър, и го помоли за цялостен психо-анализ.
    Не стига, че това е незаконно и извратено... ами и просто като се замисли човек, би ти се изхилил в лицето жестоко.
    Съвсем сериозно ти го казвам- ти не си с всичкия си ....
    Дори е доказано, че такива връзки са генетично несполучливи, ако случайно и братовчедка ти е някоя цапната в главата като теб и решите да си живуркате щастливо и лапета дори да си народите.В повечето случеи, децата се раждат с огромни увреждания на органите, нервната система и мозъка.
    Това за психиатъра не ги то казвам на майтап,,, нужен ти е ....

ПС: В какви времена живеем ... скоро ще почнат да пишат теми от рода на "Обичам котката си, какъв е шанса да сме заедно..."

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

дано темата е ебавка :/

Вземи се малко в ръце ! Какви са тези глупости да предложиш да 2рата си братовчедка брак ? Гледай си момичето и недей мисли за такива ненормални неща.

И моля те на 25 години си, а пишеш като третокласник!

самоубийство
    това е единственото решенийце
    сори
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Темата със сигурност е ебавка..
    И не е зле да научиш правописа..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Отиди на психиатър, и го помоли за цялостен психо-анализ.
    Не стига, че това е незаконно и извратено... ами и просто като се замисли човек, би ти се изхилил в лицето жестоко.
    Съвсем сериозно ти го казвам- ти не си с всичкия си ....
    Дори е доказано, че такива връзки са генетично несполучливи, ако случайно и братовчедка ти е някоя цапната в главата като теб и решите да си живуркате щастливо и лапета дори да си народите.В повечето случеи, децата се раждат с огромни увреждания на органите, нервната система и мозъка.
    Това за психиатъра не ги то казвам на майтап,,, нужен ти е ....

ПС: В какви времена живеем ... скоро ще почнат да пишат теми от рода на "Обичам котката си, какъв е шанса да сме заедно..."
    Наистина си за психятър!!!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Че защо не Stotti, то света на там отива Като циганите кат няма кой друг.. Айде - брат, сестра, братовчетка кво е .. e*е им се че две не виждат.. Автора не си добре

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    аз мисля че темата е ебавка..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Боже Господи...
    Дори едноклетъчни разменят ядрата си, за да станат "по-енергични".
    Ако искаш да си народите изрудчета, няма проблем.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    100% темата е ебавка.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    На колко години си? Питам, защото ти говориш за БРАК. Лично според мен трябва да забравиш напълно тази история с братовчедка си, все пак ти е роднина. За мен лично това е нелепо дории да си го помисля. Това си е моето мнение
    Още на първия ред е написал,че е на 25,в което се съмнявам.Не може да си 25-годишен мъж,да мислиш за брак,а в същото време да си толкова неграмотен.Съмнявам се и темата да е истинска.По-скоро тя е дело на 13-годишно дете,нямащо си друга работа.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Още на първия ред е написал,че е на 25,в което се съмнявам.Не може да си 25-годишен мъж,да мислиш за брак,а в същото време да си толкова неграмотен.Съмнявам се и темата да е истинска.По-скоро тя е дело на 13-годишно дете,нямащо си друга работа.
    13- много му даваш
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Няма нищо лошо в това да се чукаш с нея, но за деца и брак не мисли.
    За брака - ще се отрекат от теб повечето ти близки, ще трябва да заживеете в друго населено място, далеч от старото.
    За децата - не е желателно да имате такива от здравословна/генетична гледна точка .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре не й казвай и я забрави
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Темата със сигурност е ебавка..
    И не е зле да научиш правописа..
    +

P.S. Кръвосмешение
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

омг много си зле
    troll

а ти колко трява да си зле, за да си направиш 2 профила и да си чатиш от двата...един след друг.. А сигурно и лични съобщения си пращаш ? Интересни са ми такива като теб Кажи, честно.. колко зле трябва да си ????
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

d

Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Вземи се малко в ръце ! Какви са тези глупости да предложиш да 2рата си братовчедка брак ? Гледай си момичето и недей мисли за такива ненормални неща.

И моля те на 25 години си, а пишеш като третокласник!
    абе мастия долна такава кво ти бърка в задника как пише човека бе ? ей да му **** майката писнами от некви където нямат работа и гледат да се прават на велики.

Еми човек тука 1во че не сме толкова възрастни колкото теб че да ти дадем добър съвет и 2ро по закон имаш право да се жениш и да правиш секс с 3та братовчедка/ед с нея можеш да правиш всичко защото ти се води 1% роднина такаче в твоя случай незнам какво да ти кажа ........
    Забрави да предлагаш на роднина защото работата няма да стане,просто обръщай малко повече внимание на приятелката ти и я гледай просто с други очи.В моят случай аз имам 11 братовчедки като само една от тях ми е 1ва аз съм просто единственото момче в рода но никога не съм ги харесвал по друг начин освен братският.Просто това чуство го няма такаче го потисни и забрави за нея.

Re: d

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    абе мастия долна такава кво ти бърка в задника как пише човека бе ? ей да му **** майката писнами от некви където нямат работа и гледат да се прават на велики.
    А само да не ми говориш така селянин прост. Не може на 25 години човек да не е написал правилно едно изречение ! Темата си личи че е измислица(да се надяваме) а ти му казваш какви били законите за сватба между братовчеди ........

Re: d

Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Цитирай Първоначално написано от deadshadow13
    А само да не ми говориш така селянин прост. Не може на 25 години човек да не е написал правилно едно изречение ! Темата си личи че е измислица(да се надяваме) а ти му казваш какви били законите за сватба между братовчеди ........
    ама тебе кво те бърка как пише бе ? ок излъгал е нарочно за годините си ти какво очакваш да му кажа?

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-

Извинявам се, не се сдържах просто...

Тя ти е братовчедка, едва ли ще иска брак с тебе.
    А ти си глупак защото лъжеш приятелката ти, че я обичаш.
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Повече от фен Аватара на Nich
    Да не се казваш Димитър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си