ivan1, нека първо ти кажа следното - не ги слушай тези, които те критикуват и ти казват, че не си неориентиран. Това си е твоя живот, все пак, те нямат право да ти казват какви норми да следваш, (да бъдеш с жена, да правиш семейство, бабешки приказки, дрън-дрън) защото така ставаш роб и загубваш своето аз.
А иначе ето какво мога да те посъветвам аз: Отпусни се, помедитирай малко (сериозно), да ти се прочисти ума. Това със срама е вътрешна борба - трябва сам да се пребориш с него. Следващата стъпка е да започнеш разговора си с определеното момче, по-добре да е насаме. Разбери какви са неговите наклонности. Ако няма склонност към обратни, по-добре не го насилвай, защото това ще е в смисъл посягане към чужд живот, разбиване на личното пространство. Сиг съм, че ще си намериш сродна душа някой ден. Ако пък случайно се окаже на твоя страна, натам си се оправяйте вие, защото на мен лично ме е гнус от момчета гейове, но имам толеранс. Другата идея за разбиране каква е сексуалната му ориентация е да го подметнеш неволно въпроса в някакъв друг разговор, но тук е важно да не се издаваш и ти, поне докато не разкриеш психологията на противника си, така да се изразя.