.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    em gledam da se potdarjam....imam dobra li4na higiena....ama prosto gi otblaskvam momi4etata.......
    Добре бе колко зле може да е?! Чак пък да отблъскваш.. +това може да е и от характера. Ти ако ще да си неземен красавец ако си с някакъв особен характер кел файда че си хубав...

И все пак постни една снимка. Дака всеки ще ти каже какво във визията ти не му харесва и ще си я пооправиш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от qwertys
    ще земе ме базикат после па и немоа намеря ся в компа моя снимка...
    Немога да разбера защо постоянно си намираш оправдания да не покажеш (pic) янво ти си се виждаш в кво положение си?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    То пък сякаш само момичетата сме така.
    Ами вие, момчетата? Да не би да не поглеждате външния вид?
    Щом ти казват, че външния ти вид е отблъскваш-направи нещо по въпроса. Не ни изкарвай нас криви.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

То ние момчетата повече гледаме външния вид ако трябва да бъдем честни

Мега фен Аватара на NomNomNom

Re: защо винаги правите така....

защо вие момичетата винаги гледате външния вид на човека.... никое момиче не ме харесва....а много от тях ми казват, че имам страхотен характер но външния ми вид ги отблъсква....
    Като ти гледам ниската самооценка мога само да заключа, че какъвто и да ти е външният вид, то вътрешното ти Аз е далеч по-зле.
    А и интересно, след като
    много от тях ми казват, че ... външния ми вид ги отблъсква....
    поне да посочат какво не ти е наред.
    Покажи малко самоувереност. Повечето жени не харесват хора, които нямат капка самоувереност. Само ги съжаляват.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Re: защо винаги правите така....

а много от тях ми казват, че имам страхотен характер
    Да бее

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Виж сега,когато едно момиче забелязва някое момче,то гледа първо външният вид,след това характерът му и държанието. За съжаление външният вид е много важен .. аз бих те посъветвала наистина да поговориш с някои твои близки приятели (момчета) какво 'не ти е наред' и да го оправиш,а ако действително ти няма нищо,а просто самият ти не се харесваш,ти трябва малко самочувствие,ще видиш как след време ще се намери перфектното момиче
    • Обичай,за да те обичат! •

От собствения си опит мога да ти кажа, че важен е не външния вид, а излъчването. А излъчването зависи пряко от самооценката. Аз лично съм се влюбвала и в някой откровено грозни момчета и да - за мен външния вид няма кой знае какво знаение. Освен ако под отблъскващ нямаш предвид ухаещ от километри - тогава гарантирам ти, колкото и свестен, красив и прочее да си, трудно ше си намериш момиче! Има го обаче и другият момент - може да не търсиш на правилното място - ако под всички момичета имаш предвид тълпата лигли, сигурно трудно ще те харесат ако не си първа хубост. Отиди заговори някое много свито момиче или някое, де да знам, някое на място, не ти знам вкуса за характер - може и да се случат различни неща тогава Просто обикновено хората си падат по един и същи тип хора от противополжния пол, а после се оплакват, че всички мъже/жени били еднакви, искали едно и също и т.н... И айде успех от мене с търсенето или чакането - убедена съм, че все някога ще ти се усмихне съдбата, въпросът е дали ще го осъзнаеш.
    Може би там и тогава друга съм била ...

смятай щтом го е срам да постне снимка представям си къв е тоя пич ти значи треа да си по зле и от ония дет ги е хванало Чернобил

Цитирай Първоначално написано от kinggnik
    смятай щтом го е срам да постне снимка представям си къв е тоя пич ти значи треа да си по зле и от ония дет ги е хванало Чернобил
    бягай в първи клас

"желязна" логика имаш...........................
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

е брат, ти колко трябва да си грозен о.О

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защото за да има приятелство е нужно характерите да си допадат. За да има и любов е нужно и сексуално привличане и още според някои теории - властта и парите са много важни. Сексуалното привличане се поражда най-вече от привлекателната външност. Какво очакваш?! Естествено, че ще гледаме и външния вид.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на fuckme
    никой не ти е виновен пич
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Авторе, я отиди до огледалото, погледни се хубаво и ми кажи харесваш ли се. Как очакваш да те хареса момиче ако ти самия имаш лошо мнение за себе си?

Цитирай Първоначално написано от gabinceto19
    Цитирай Първоначално написано от Eos
    Ако наистина външния ти вид е 'отблъскващ'. омг, не вярвам да е толкова зле. предприемаш някакви мерки да се оправиш, някакви съвети от родители, от баща си /примерно/
    Но момичетата са тъпи долни и гадни материалистки и не виждат по - ценните качества у човека.
    Може да си на +50/60 дъртак ама фрашкан с пари чичко и всички ще те обичат. Толкова им е акъла.
    ААА вие щот не сте същите !!! Даже сте и по-гадни!!! Само някое момиче да е по-грозничко и се спуквате от гаври !!! Харесвате само нацицонени, бухнали п*тки
    Таз па и тя! Не е задължително да се спъва в циците си, ама много ясно, че не искаме и да се спъва в сланините си.

Град
    Плевен
    Момичетата гледаме външен вид и мнннн повече. Но аз Никога не бих харесала момче

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxx
    Но аз Никога не бих харесала момче
    Никога не казвай никога!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си