Да попитам ти как си и казал че я харесваш по скайп или на живо че нещо не можа да ми стане ясно ?! Другото което е не знам дали сте излизали какво сте правили, но от това което пишеш имам чувството че тя те смята само за приятел. Въпросът е в това , че ако едно момиче те вкара в графа приятели измъкване няма Другото което е важно че има едно междинно състояние където и тя не знае дали ставаш за приятел или за гадже и в този момент трябва да дадеш всичко от себе си да я спечелиш. По въпроса как да я поканиш на среща отговора е елементарен - "Хайде да излезем на едно кафе ... " , после малко се разхождате заедно и тогава й казваш как стоят нещата не по скайп телефон и какво ли още не на живо контакта е най-силен и веднага може да разбереш какво мисли тя (все пак хората не сме толкова сложни същества , всъщност сме доста елементарни но това е друга тема ... ) . И за да не се отплесвам в още писания ще обобщя с няколко думи: наблегни на живия контакт , дръж се мило с нея , но бъди истински и не се страхувай да кажеш какво чувстваш това прави огромно впечатление у едно момиче.