Ами, как да го кажа... Имате ли някакви събрани нерви натрупани с годините и да си мислите че да сте наръба да избухнете ако нещо по сериозно стане? Аз лично съм кортак човек, не обичам да се бия, но не ме е и страх, просто мразя неприятностите след това. Винаги събирам всичко в мен си... от хората които са ме ядосали, които са говорели за мен, подигравали за нещо, нещо свързано с нашите, лични проблеми и т.н., винаги съм си мълчал и съм се правел, че не съм ги чувал или просто съм се правел, че не ми пука, а същност да не е така. Случвало ми се е на 2 пъти да избухна за казано от 10 секунди, тези 10 секунди за мен бяха буквално мъгливи. Дори не знаех кога съм отишал до 1 и съм го ударил. Чесно казано дори не беше и нищо сериозно това, което стана, когато ударих този човек, просто една малка шега негова, но буквално ме изкара навън за секунди. Имам чувсовото, че ако някой път така излезна извън релси ще натроша някой. Дали тоя събрания яд в мен, за всичките тея неща горе дето изброих, е причината за такива неща? Ходя на фитнес, дигам тежко, разспускам, но казах ви за к'во иде реч... Някой да е с подобен проблем?

Или да го карам с поговорката ' тихите води са най-опасни ' ?