- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нина Добрев или Бербатов
Кой от двамата според вас е най известния българин в света за момента.Единствената българка пробила в Холивуд или най известният български футболист в света(след Стойчков естествено).Какво мислите.
Eгати тъпата тема..![]()
И все пак естествено,че Нина .. футбол не всеки гледа но сериал и особено пък този го гледат доста милиончета хораИ ОТ ДВАТА ПОЛА !
![]()
Интересно. Наистина, кой ли е по-известен. Може би Нина повече хора я знаят, но дали са наясно с това, че е българка, доколкото Бербо мисля, че повечето фенове ще са наясно с произхода му.
Audio ergo sum
Вярвай ми, след последния епизод не остана човек, дето да не знае че е българка. Пък и нея я заболя устата по интервюта да го повтаря. Иначе не мога да реша, известни са и двамата, но мисля че Бербо го знаят в Европа, не знам дали в Щатите някой си има понятие кой е, пък Нина е известна навсякъде. Както и да е, българи са, успели са, трябва да се гордеем с тях!Първоначално написано от ArrowsOfDeath
аз госпожата защо не съм я чувал?![]()
в кой сериал участва?
И аз не знам в кой сериал участва, някой ще ни каже ли?Първоначално написано от iLovePussyJuice
Гледала съм я само в Too Young to Marry.
И спря да се върти за миг земята..
Бе тя и Дилма Русеф е с български произход. Що я няма в темата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
The Vampire Diaries, в момента е хит в Щатите и в доста страни в Европа, както и тук. Иначе е участвала в Chloe, American Mall и 3-4 сезона на Degrassi.Първоначално написано от xoxi
ами според мен Бербатов, Нина също е известна, но не чак толкова
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Всеки българин е чувал за Бербатов и едва ли ще има някой,който не знае кой е.А за Нина някои тук не са чували.Явно не гледат сериала и няма как да научат за нея.Но тя е много известна в САЩ и в много европейски страни.Все пак участва в най-нашумелия сериал в момента.. Бербатов пък,от друга страна,също е много известен в Европа.Не знам как може да сравнявате Нина и него... Просто всеки си е известен в сферата.![]()
Нина е много по-известна, тей като в Америка не гледат много, много "сокър"
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Вие пък си мислите,че Берби е кой знае колко известен.В България е много известен защото медийте и журналистите му лижат гъза всеки ден,но по популярна в света е Нина.Никога не съм гледал нейния сериал,но щом без да се интересувам за него зная за какво се разказва,значи е популярен.Дали някой в Америка и Канада е чувал за Берби или в Китай примерно-едва ли.Бербатов е известен само в България и Англия и от хората който са фенове на отбора.
Бербатов. не знам к'во ги говорите тия кой го бил знаел в Щатите.. играе за най-скъпо оцененият футболен отбор в света. особено за Китай не се съмнявай - уверявам те, че го знаят.
Говорим за Нина и Берби не за Нина и Манчестър Юнайтед.Живея в чужбина и колкото и хора да съм питал никой не е чувал за Берби.Медийте в бг найстина създават впечатлението,че той е някаква мега звезда в чужбина като всъщност никой си няма напредстава кой е всъщност.И малко или много е естествено,че една актриса ще е по известна от футболист.Берби може да е известен в Европа,но само в Европа,а Нина малко или много покрива целия свят.Първоначално написано от lubomirky
Ма тя и Лилана е известна, праи песни със Снуп Дог и Флорайда..![]()
Google results:
dimitar berbatov-1 330 000 results
nina dobrev - 3 290 000 results
Кой е по известен?
Това нищо не означаваПървоначално написано от orlandojustin
![]()
Т'ва пък беше възможно най-тъпия аргумент, който можете да изкарате. Харесвам и двамата, но Бербатов е по-известен. Феновете на Манчестър и Висшата лига, които знаят всеки един футболист са много повече от колкото феновете на дневниците.Първоначално написано от orlandojustin
Това пък как го изчисли.Казваш го все едно е факт.И мисля,че се пита кой между Нина и Берби е по известен,а не между Манчестър и сериала.Нека да погледнем фактите:Първоначално написано от LoveLetter
В Северна Америка футбола не е популярен.Там едва ли някой знае кой е Бербатов.Нина е отраснала в Канада и е пробила в Америка значи тя побеждава там.В останалия свят са наравно.Нина не е някаква мега звезда която да я знае всеки,но същото може да се каже и за Б.Така,че мисля,че Нина е по известна.
Мен ми се вижда доста безсмислено да сравнявате футболист и актриса..Колко човека живеят на тая планета? А колко от тях гледат футбол или пък Дневниците? Едва ли някой може да каже със сигурност..
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Защо слагаш футбол=Бербатов.Аз гледам футбол,но български.Не се интерсувам от английския футбол.Някой хора просто свързват,че ако обичаш футбол тогава несъмнено обичаш английския футбол което не е така.Според мен като изключим Северна Америка и двамата имат една средна известност.Но след като Нина е по популярна в Северна Америка тя е шампиона.Първоначално написано от digitalgirl93
И само да допълня,че много харесвам Нина защото навсякъде казва,че е българка и се гордее с това не е навирила нос.А тая путка барби се отказа от националния,а аз сега трябва да се тупам в гърдите,че от 11 мача вкарал 5 в последния.Стойчков поне беше мъж.Въпреки,че беше мега голям в световния футбол се раздаваше за българския футбол,а не като тая амеба барбаронска.
^ Понеже е българка й се наложи да учи българския допълнително.
Защо тази велика българка се появи с преводач в шоуто на Слави?
Кога пък е участвала в шоуто на Слави ???Първоначално написано от LadyDi
А, може и да съм се объркала, всъщност.