- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нина Добрев или Бербатов
Много ясно,че Нина Добрев.
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
![]()
![]()
![]()
Аз съм в чужбина, филма тук се излъчва и в клас коментираме всяка серия, приятелките ми са луди по филма, и добре, че бях аз да им кажа, че тя е българка.. И не само те, както казах, тя е по-известна, но не знят хората, че е българка!!
Докато Бербо си е Бербо, известен си е в Европа, тука всички дето следят футбола го знаят, и знаят, че е българин.. питали са ме хиляди пъти дали го знам..
.. Нина Добрев много ясно
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Единият къде, другият къде е, боже.На базата на какво ги съпоставяте? По това, че и двамата са в чужбина ли? Нина Добрев евала за това, че се е махнала от малка тука. Нашумя покрай сериала, иначе никой не беше чувал за нея преди това. За Бербатов съм, защото има качества, направил е нещо в името на България. Въпреки, че не играе често, не се отказва, бори се за мястото си, и кара всеки човек да се гордее, че е българин. А Нина просто доказва, че българските жени са най-хубави. Това е.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нина Добрев е известна в целия свят и най-вече зад океана, а Бербатов предимно в Европа.. въпроса е риторичен..
Няма място за сравнение! Що за тъпанарщина! Сравняват се 2 или повече лица от една сфера. Къде е киното , къде е футболът?!
maDamn
Mislq che Nina e po izvestna!
И двамата заслужават много - много уважение !!!