.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

ежедневни прически за училище

Здравейтее ... в тазии темичкаа поствайтее,обяснявайте,каз вайте как ходите на училищее (с каква прическа) ... давайтее тук съвети,питайте и т.н.. ... като за началоо кажетее как отивате на училищее и ако можее за менн кажете http://i2.squidoocdn.com/resize/squi...2teen_updo.jpg ,чее ми е мнгоо интересноо
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на vagarious
    Eеее имаше такава темаа ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Eеее имаше такава темаа ..
    мм съжелявамм .. ако можи да ми дадете линк към другатаа защото аз не намерих ноо като ми дадетее ..
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на vagarious
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F7%E5%F1%EA%E0

Само тази отговаря най-точно на темата ти, но в търсачката напиши "прическа" и ще излязат цели 9 страници!Все нещо може да ти свърши работа .......

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=366920&highlight=%EF%F0%E8%F7%E5%F 1%EA%E0

Само тази отговаря най-точно на темата ти, но в търсачката напиши "прическа" и ще излязат цели 9 страници!Все нещо може да ти свърши работа .......
    мерсии

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами аз обикновено съм с пусната коса и си защипвам с една шнолка кичури от косата отгоре на главата и се изправям! Нямам време за нещо по-специално! Понякога си правя вафлички или къдрички с машата, обаче още от предната вереч преди да си легна и после ги пръскам с лак за коса!

Град
    Плевен
    Ами аз си сплитам си косата на две ... в смисъл права я на две плитки Пък бретона си вдигам нагоре с една фиба и го захващам

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxx
    Ами аз си сплитам си косата на две ... в смисъл права я на две плитки Пък бретона си вдигам нагоре с една фиба и го захващам
    Уоу тъпа кифло. Ако така ходиш всеки ден.. Като пълна загубенячка. Ако беше някаква по-така яка мацка, щеше да ходиш най-малкото с пусната коса.

А пък иначе по темата.. аз най-често ходя с пусната коса с много лак за косата (не за обем, ами за да може да седи назад косата, без фиба). Но и се случва да ме мързи и да се вр1звам.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

аз съм маниачка, не харесвам косата си в естествен вид, или я изправям, или топирам и изправям само бретона, понякога по-начупена с пяна, но необработена не излизам от дома(приличам на рунгел) ако ме мързи я връзвам, може и на кок, но най-вече топирана ми харесва, а ако е и изправена още по-добре

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Уоу тъпа кифло. Ако така ходиш всеки ден.. Като пълна загубенячка. Ако беше някаква по-така яка мацка, щеше да ходиш най-малкото с пусната коса.

А пък иначе по темата.. аз най-често ходя с пусната коса с много лак за косата (не за обем, ами за да може да седи назад косата, без фиба). Но и се случва да ме мързи и да се вр1звам.
    УуУ кИфЛо
    след 2-3 години щи опада косата с тоз лак всеки ден
    наздраве
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa

Абеееееееее я млъкни като не си ме виждала кво пишеш загубенячка ще пише
    С мен не може да се сравняваш и мериш щото си под мен и
    така се харесвам и така хода..пък и ми ходи мн както сплетена така и пусната коса! а и така както хода на у-ще си е училищна прическа.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ако лака е качествен, косата няма да опада..като незнаеш, не пиши!

Ами ти пък кифла такава ти къде си ме видяла,за да знаеш че си повече от мен. хуахахуахаххаай много си надъхана пусни твоя снимка... щото от всичките ти постове които съм чела, май си на9 най-ного 10.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на katericArofl
    тии с къдрЕвата коса... не спори
    аз ходя с вързана коса или защипвам някой кичур наляво, надясно

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Пффф качествения лак не увреждал косата.. и кой лак е качествен според тебе ?? Тия на шварскоп.. дето са по 10 лв макс?? Тва е само химия качествен, некачествен все ти вреди на косата.

Супер фен
    стига толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си