.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: АМА -.-

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

АМА -.-

Писна ми да чета всяка втора тема за любов през скайпа, фейсбука, интернет любов. На първа страница има +849048903489309437 такива теми, но ще се намери още някой който да добави още 8429842904820 такива теми -.- Бахти.
    ТАКИВА ВРЪЗКИ НЯМАТ БЪДЕЩЕ. за да не питате в някоя друга тема.

пп: Пикаем ви на скайпчиту, фейсбукчиту и интернетчиту.

Супер фен Аватара на Stotii
    Както бях казал в една от темите И фейсбука е имал предназначение за връзка между колежаните, но в момента е за връзка между срамежливи и сдухани, кадето могат да се обичат вечно... Нещо подобно е и по скайп....

1. "Обичаме се по скайп" - ВРЪЗКА ПО СКАЙП НЕ Е ВРЪЗКА.

2. "Момче обича момиче, но го е срам да я заговори" - ОТИВАШ И ГОВОРИШ КАТО МЪЖ ИЛИ СИ СТОИШ САМ.
    а
    3. "Приятелката ми излиза с гаджето ми" - НЯМАШ НИТО ПРИЯТЕЛКА, НИТО ГАДЖЕ, ПРОУМЕЙ ГО.

Ако на ден се правят по 100 теми, то 70 от тях са от тези 3 типа. Еми погледни останалите 69 теми ами не пиши нова .... Евала на еос... наистина е досадно да се четат едни и същи глупости ....

Цитирай Първоначално написано от Stotii

2. "Момче обича момиче, но го е срам да я заговори" - ОТИВАШ И ГОВОРИШ КАТО МЪЖ ИЛИ СИ СТОИШ САМ.
    а
    3. "Приятелката ми излиза с гаджето ми" - НЯМАШ НИТО ПРИЯТЕЛКА, НИТО ГАДЖЕ, ПРОУМЕЙ ГО.
    Темата за важнаaaaaaa =D>

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ти говориш за връзки, а в тези теми става въпрос само за харесване от няколко чата.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Ти говориш за връзки, а в тези теми става въпрос само за харесване от няколко чата.
    То че става въпрос за харесване става ама половината от тука всяко увлечение го определят като любов и имат супер силни чувства към дадения човек ... а-у. То за това пък в раздел секс има сумати теми от рода: аз съм на 12 той на 14 обичам го правихме секс обаче след това скъсахме какво да правя ....

Eos: подкрепям те с две ръце и три крака (вярно единия малко по-къс от другите ама карай) обаче не можем да променим извратения свят в които живеем , премести си го от единия крачол в другия (образно казано защото си момиче май и няма какво да местиш)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Burn94
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    То че става въпрос за харесване става ама половината от тука всяко увлечение го определят като любов и имат супер силни чувства към дадения човек ... а-у. То за това пък в раздел секс има сумати теми от рода: аз съм на 12 той на 14 обичам го правихме секс обаче след това скъсахме какво да правя ....
    Е, да. И това го има..
    Точно заради това повечето теми са написани от 11-12-13годишни лапенца. Не че съм много по-голяма, но поне разсъждавам...

Направи ми впечатление, обаче, че тя беше написала, че връзките по скайп нямат бъдеще. Точно аз съм в такова положение.. по скайп, по телефона.. няма как да сме заедно физически за доста дълго време. Въпреки това продължавам да се надявам да останем заедно. Все ще дойде ваканцията и ще се видим.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да можеше всички да разсъждават като теб,но уви.И аз непрекъснато повтарям,че няма понятие,като връзка по скайп.Но кой да слуша...

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Вулгарните изрази са създадени за такива като тебе бе.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Против крайната ти реакция съм , както съм и против крайно глупавите теми , които визираш .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Ти си доста безмозъчно същество..защо смяташ,че всички сме длъжни да ти гледаме сеира в teen,a? Хората имат право да пускат каквито си ппискат теми,стига да не са на шега и не си ти човекът,който ще им казва. И честно казано предпочитам да чета такива теми,отколкото тъпите ти изяви на ярост,сещаш ли се вземи си размърдай сивото вещество!!!!
    • Обичай,за да те обичат! •

скайп фейсбук и интернет като цяло са много полезни неща, друг в въпрос е че могат да пречат на мен поне да се занимавам с много по-интересни неща.

за връзки по интернет и дума не може да става (: но понякога комуникацията там може да е приятна.
    винаги е по-добре да излезеш с човека разбира се де
    но понякога няма възможност

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Темата се изчерпа. Няма смисъл да коментирам..и ви подкрепям с 2 ръце
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз имам 2 връзки по скайп и 1 по фейсбукс майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Ти си доста безмозъчно същество..защо смяташ,че всички сме длъжни да ти гледаме сеира в teen,a? Хората имат право да пускат каквито си ппискат теми,стига да не са на шега и не си ти човекът,който ще им казва. И честно казано предпочитам да чета такива теми,отколкото тъпите ти изяви на ярост,сещаш ли се вземи си размърдай сивото вещество!!!!
    аз тука избивам комплекси

Да не забравяме, че това е ТИЙН проблем => малки, големи, и всички, които са по акъл тийнове чувстват, че това е мястото да си изливат душичката. Може да живеят в ебати филмите, ама пък си вярват, кво да ги правиш... Някой ден ще пораснат и ще се смеят на глупостите си, ама още не го знаят. Тъй че нека ги оставим да си изживяват проблемите, щото за тях това са наиситна големи проблеми и това е нормално, все пак още не са видяли почти нищо от живота. Всяка възраст си има особености, нека все пак бъдем малко по-толерантни,а? В крайна сметка, ако ви е писнало да четете такива теми, не го правете, нито отговаряйте.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    +1
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Цитирай Първоначално написано от indigo0lady
    Да не забравяме, че това е ТИЙН проблем => малки, големи, и всички, които са по акъл тийнове чувстват, че това е мястото да си изливат душичката. Може да живеят в ебати филмите, ама пък си вярват, кво да ги правиш... Някой ден ще пораснат и ще се смеят на глупостите си, ама още не го знаят. Тъй че нека ги оставим да си изживяват проблемите, щото за тях това са наиситна големи проблеми и това е нормално, все пак още не са видяли почти нищо от живота. Всяка възраст си има особености, нека все пак бъдем малко по-толерантни,а? В крайна сметка, ако ви е писнало да четете такива теми, не го правете, нито отговаряйте.
    ++

P.S. Тука се образува вихър от блъскащи хормони.. ;x
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Пикаем ти на темата,ако имаш фетиш може и теб да опикаем хахахахаххахахахахаххахах а

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това все пак е тийн ФОРУМ и е създаден
    с цел да се помага на тийновете,и на тези,които
    се чувстват като такива..
    Няма значение,че е имало не знам си колко теми
    от един и същ род,но пък нали именно това трябва
    да стане в един форум - да се питат въпроси и да
    се опитаме да помогнем на другите..
    Съгласна съм,че понякога и мене ме дразни това,но
    ние всъщност забравяме целта на сайта..
    П.С - Ако си мислиш,че твоята тема е по-различна от
    тези,които си дал/а за пример,жестоко се лъжеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Това все пак е тийн ФОРУМ и е създаден
    с цел да се помага на тийновете,и на тези,които
    се чувстват като такива..
    Няма значение,че е имало не знам си колко теми
    от един и същ род,но пък нали именно това трябва
    да стане в един форум - да се питат въпроси и да
    се опитаме да помогнем на другите..
    Съгласна съм,че понякога и мене ме дразни това,но
    ние всъщност забравяме целта на сайта..
    П.С - Ако си мислиш,че твоята тема е по-различна от
    тези,които си дал/а за пример,жестоко се лъжеш..
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, те са глупави и неосъзнати, но говорят с любов. Ти имаш повече акъл от тях, но що за злоба блика от теб... Сама си направи сметките!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

holla, бивша на Сашко. вършееш, виждам.
    REGGAE BOOM <3

РАзни хора,разни разнообразия
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от righteous
    Цитирай Първоначално написано от Stotii

а
    Темата за важнаaaaaaa =D>
    Темата е дежа ву. Поредният оплакващ се от живота на другите.
    Айде стига вече. Гледайте си във вашата паничка/купичка/чашка/лъжичка.
    Авторче,за теб такива теми може да са банални и тъпи,но за някой друг твоите могат да са същите.

Заключвам...пък и усещам,че ще стане някой тъп скандал.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си