Случва ми се нещо доста странно което не мога да си обясня.. Става въпрос за бившата на отскоро бившия ми приятел. Не че изпитвам омраза към нея (няма и за какво), но просто като я видя и всичко почти букваааааално ми се обръща.. Не мога да ви обесня някакво много странно чувство е.. сякаш я мразя, но не е точно омраза.. Мислех си, че може би и завиждам, но не е така.. Преди е била много красива, сега малко се е занемарила (ако ме разбирате.. килограми, не се поддържа.. и т.н.). Не й завиждам, няма за какво, не че съм по-красива, по-добра или по-умна .. напротив нямам много висока оценка за себе си, но наистина ако едно момиче ако е красиво бих и го признала.. не съм някоя комплексарка... А другото което е, че постоянно я "следя" едва ли не, дали ще качи нова снимка, какво е правила с кого е излизала.. Отскоро си пиша с нея приятна е много даже, мила е и може да се общува с нея лесно.. но въпреки това само като видя нейна снимка и имам чувството че ще скоча и ще набия компютъра си.. Друго, че откакто се запознах с нея и разбрах коя е, държа още повече на външния си вид, на образованието си (тя е по-начетена от мен) и някак си тя ме мотивира. Незнам, от психологическа гледна точка аз така си го обеснявам, че сигурно подсъзнателно й завиждам и се опитвам да съм по-добра от нея, но не мога да си обясня защо, тъй като аз не бях влюбена в това момче толкова че да се опитам да се направя на по- добра за него.
На вас случвало ли ви се е нещо подобно? Има ли хора които като ги погледнете и всичко ви се обръща.. и то не в добрия смисъл..
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..