Ами, не знам откъде да започна... На 13 съм. Имам наследствена ИЗКЛЮЧИТЕЛНО крехка психика. Сега съм и в пубертета и съм тройно по-объркана от когато и да било. Преживява се все някак... Но идва най-големия проблем, който ми съсипа живота. ;(
Април месец гледах страшен филм. Имах фобия от страшни филми и смятах, че като се нагледам хубавичко ще отмине. Да, ама не. До сега ме държи от този филм, като се сетя изтръпвам, тревожност, страх, дори треперя. Въпросния филм е Екзорсистът, кой ме би по главата да го гледам, не знам, но просто откакто го гледах живота ми не е същия. На вечерта, когато го гледах цялата треперех, буквално, не можех да спра, дори сега потръпвам леко. От тогава имам чувство за нереалност, което направо ме убива. Дори не съм сигурна, че нещата от филма са невъзможни, тъй като е правян по реален случай. Страхувам се не, ами съм в ужас. Вече мина половин година, та и повече от тогава, нищо не се е променило. Вътрешно умирам. Споделих с родителите си, и двамата ме разбират перфектно, защото те са същите като мен. Ужасът отминаваше, макар и бавно, но до сега, преди няколко минути. Обработвах си моя снимка с програма и изведнъж се загледах нещо в нея... Лицето ми се преобразяваше в какви ли не УЖАСНИ лица... Сърцето ми подскочи... Направо не знам вече, луда ли съм, каква съм. Плаче ми се страшно много.
Искам да ви попитам, знаете ли какво мога да направя, да потърся ли лекарска помощ? Някой има ли идея какво ми е или как се нарича? Какво за Бога става с мен? Мислила съм си за медитация или нещо от сорта, когато паническите ми атаки започнат...Поне да се успокоя временно. И изобщо всякакви съвети ще са ми от полза. ;( ;( ;(