Здравейте, направих нещо много гадно миналата седмица и реших да го споделя защото не мога да го държа повече в себе си . Изневерих на гаджето си с което ходим 3 години.. но с най-неподходящия човек .. брат му. Той обаче ми обеща че няма да му казва въпреки това, още ми е ужасно гадно и дори не мога да го погледна по дълго в очите като преди, нямам си и на идея какво да правя но не искам да късаме. Изневерих му не защото го исках ми просто защото брат му се възползва от ситуацията, бях на диско с приятелки до късно и после реших да отида до гаджето си да се видим, не бях кой знае колко пияна но и не бях съвсем на себе си ии като звъннах на вратата брат му отвори и каза че го нямало и сигурно скоро ще се върне ама можело да остана у тях да го изчакам. И както си бях легнала на дивана и гледах тв той седна до мене и почна да си пуска ръката по мен. В началото се дърпах но той ми каза да не съм се притеснявала че никой няма да разбера и на никого няма да каже. Започна да ме обарва под полата и после почна да ме целува ... и накрая като ме наеба ми каза че брат му ходел с момиче което си заслужава и да съм била спокойна защото ми обещал че няма да каже на никого. Въпреки това ми е някак много гадно не исках така да става и сега нз какво да направя че да не се чуствам така .