Ми значи интересува ме следното. Моят цикъл е супер нередовен,смисъл идва си,когато си реши в общи линии. Предния месец вместо да ми дойде след 28мия ден,ми дойде на 35тия..закъсня ми с др.думи..сега тоя месец ми дойде на 17ти и се чудя кога съм в овулация..дали е задължително да е на 14тия ден..и при положение,че ми закъсня последния път нали шанса овулацията да ми е по-ранна се намаля доста? Понеже правихме секс с приятеля ми без презерватив в 12 ден от месечния ми цикъл и мисля,че не бива да се притеснявам,но все пак да попитам жените с повечко опит. Каква е била най-ранната ви овулация и при нередовен цикъл може ли изобщо да се определи ? Също така кога се правят тестовете за овулация? Знам,че има шанс,дори и малък белята да стане, ако не си в овулация,но все пак с приятеля ми предпочитаме да го правим без презерватив. Най-много на повърхността на влагалището ми да е попаднала сперма..но няма риск,нали ?Също така какви контрацептиви бихте ми препоръчали ? (да не са на хормонална основа) Глобули или кремче,или някакви свещички ? Мерси.