- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелено по кожата?????
Когато нанасям Акне аут или спирт на памук и после си минавам каквото трябва,по пръстите с които държа тампона кожата ми се е напукала и зеленее.![]()
![]()
Чувствам я суха! Знам,че е заради препарата!Вие имате ли същият проблем и какво правите по въпроса?
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не съм имала такъв проблем..ама може да спреш да го използваш и да се мажеш с крем Здраве примерно а ако не ти мине иди на дерматолог
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
от продукта е... ! слагай някаква ръкавица примерно, или дръж тампона с друг тампон![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Леко да не станеш марсианка.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Зеленеее ?! wtfЧе ще е суха, суха ще бъде, ама да зеленее... Това и да го видя няма да го повярвам. Ако все пак е така ползвай някакви ръкавици или де да знам нанасяй препаратите с клечка за уши..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
на една фр така и се „напукваха„ ръцете.. пробвай да ги изтъркаш с пемза примерно да се махне мъртвата кожа и после мажи с крем