- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан оцветител
Ще ви помоля за помощ...аз съм със русолява коса и искам да се боядисам черно или тъмно кафяво,но искам да се видя с такъв цвят коса,затова съм замислила да си купя шампоан оцветител или нещо подобно което да се измие за седмица две. за да се видя как ще изглеждам.Ако някой е ползвал или знае нещо да пише,ако можете да ми препоръчате ще съм много благодарна.И ако може да не е над 20 лева.
шампоан оцветител 1,40 - 2,00
моята коса е много тъмна а ми хвана червеното.. мисля че марката беше Marion.. ето ти снимка http://www.torba.bg/2065-5213-large/...ez-amoniak.jpg
Buzzzz { } { } { }
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Сестра ми е с много светла коса и и хвана черното..стана страхотно просто мисля че няма да стане на петна но имай предвид че когато започне да се маха цвета косата може би ще стане зелена..или по скоро ще има такъв оттенък
Buzzzz { } { } { }
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да,разбира се.Просто когато нанесеш черният цвят след време той започва малко по малко да се отмива докато не стане твоя цвят! Но първо става по светло черното след това зелено и след това вече пада всичко
Buzzzz { } { } { }
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да,разбира се.Просто когато нанесеш черният цвят след време той започва малко по малко да се отмива докато не стане твоя цвят! Но първо става по светло черното след това зелено и вече пада всичко
Buzzzz { } { } { }
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Marion - добри са и доста ефтини.. черна и червена много пъти съм се боядисвала.. много добре става !
Buzzzz { } { } { }
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да тези на Marion са единствените , от който съм останала доволна Няколко месеца се правих с тях черна и нямах никакви проблеми :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
черното на марион ми казаха, че става направо синьо, при теб как беше?Първоначално написано от rosencetooo
ами то зависи колко пакетчета си сложиш когато си слагах 2 ставаше черно с лек син отенък , който отенък го имаше само 1-вата седмица, когато слагах едно пакетче си ставаше черно само.Първоначално написано от ri41
ще взема да пробвам, сега по празниците, че ако се окепацам, да не бъзикат съученицитеПървоначално написано от rosencetooo
хях , лесно се отмива , ако решиш да го махаш , не е като боята все пак.. особено ако имаш маска на Лорис, на 2,3 измиване и вече го няма ;ддПървоначално написано от ri41
30 мин ли да седя за, да няма синкаво или по-малко, сега ми е къса косата и с 1 пакетче ще стане де
ако на опаковката пише 40мин. стой си 30мин. даПървоначално написано от ri41
Момичееееее! Косата ти е номер две!!! Не я съсипвай моля те!
Моята беше номер 1 .. или между номер 1 и номер 2 и се боядисах с шампоан оцветител цвят червен (нар), който струваше .. 2.50 лв. и си съсипах цвета завинаги деазнам. То червеното каквото е натрапчиво и даже с оцветител и не се измива хубаво от руса коса, та се пребоядисах с руса боя истинска вече и познай- изтощена коса, косопад .. абе страшна работа. И сега си я заздравявам израстнали са ми русичките корени около 5 см. но тя си ми е къса на френска черта и за абитуриенската да си ми е естествения цвят.
Та мисълта ми беше: НЕ ГО ПРАВИ!Не преебавай якия цвят!
Running is my drug and I am overdosed ..
А ако става в-с за червено , и аз определено не и го препоръчвам , червеното е адски гаденн цвят и с каквото и да се правиш после ти остава отенък и т.н
може и това да стане, ако си се правила червена, ще бъде голямо шоу по улицатаПървоначално написано от shadows92
аз пък искам косата ми да стане като номер 2 СУПЕР ЯК ЦВЯТ... Не знам помисли си добре ...А някои да знае хубав шампоан оцветител искам косата ми да стане като номер 2 , косата ми е светло кафява.Надявам се авторката да не се сърди, че използвам темата й
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...