- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 8.12 Кой къде ще празнува? Предложения идеи
8.12 Кой къде ще празнува? Предложения идеиВиждам, че никой не пише в раздел "Училище и приятели" и за това я слагам и тук.
Ти кой курс студент си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти какви идеи очакваш? Който ще ходи с колегите организирано извън населеното място, вече си е и платил дори. Ако ще си ходите на заведение, то просто се разбирате каква музика ви устройва и резервирате някъде.
Ние сме в Девин за три дена и очаквам доообро изкарване. :~
А много ми е чудно как така успявате да се организирате. ние само 1 курс бяхме заедно. После всеки различно. Поопознахме се и взехме да се делим на групички което е напълно нормално. Всеки с различен характер и исак различно и няма да сме нашия курс пак тази година![]()
![]()
Амииии това учим.![]()
То при нас Бизнес клубът всеки месец или през месец ни организира и дискотека /ретро/ за по 200 човека. По други купони не ходя с тях, не съм близка.
В този ред на мисли след час трябва да организирам над 100 човека и стискайте палци да мине добре. Притеснено ми е.
С едни познати от моя град, но се чудим Варна или Шумен, но май клоним към Шумен![]()
n00bs
С приятели в нечия квартира - още не сме решили коя точно. Предпочитам да сме само "наши хора", отколкото да съм някъде с дебилите от моята група. Няма толкова ограничени хора, честно.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В Банско ще сме, но мястото не е от значение.
И аз ще съм на Банско.
Не съм студент, но споделям празника с приятели![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
точно на 8ми декември ще го карам много умряло, най-вероятно със съученици на домашно в стаята ми... на 9ти праЙм афтАр - парти на факултета![]()
Иначе на 4ти декември ще празнуваме по-запомнящо се студентски празник, отказаха да ни направят БГ вечер на 8ми декември точно, защото било работен ден.. и така![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Тва и 8-и декември се изроди вече майна...
предлагам на 24-и пак да идем дружно да се напием някъде.
Никъде.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
полов орган за банско
никога повече, ахах.
с по-отбрана компания на гости на една девойка от компанията, т'ва е.
С моята група така и не се организираме. Ще бъде всеки за себе си. Аз лично ще набивам боб в квартирата.
Тоя път ще пропусна. Пък и не съм студент вече.![]()
В Банско ще сме и ние, вече сме резервирали.. Пък ще видим как ще е, май ще трябва много да се почерпя, за да издържа![]()
Eдин единствен осми декември съм празнувала. Първи курс.
Нищо не помня и много ме е яд.
Банско ли е модерно сега?
Ние празнувахме в една хижа някъде край Мадара...
Не знам за Банско - май е модерно, но много ми се искаше да отида някъде на хижа и аз, сред природа, далеч от тълпите хора и от луксове и тем подобни.. Но за жалост колежките ми не са на моето мнение, а и това ще ни е последният 8 декември заедно. Сигурна съм, че ще съм залята от пошлост и от чалга, но се прежалих.Първоначално написано от LadyDi
Карандила![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Да на Мадара има хубава хижаПървоначално написано от LadyDi
![]()
Нямам представа, човек. Малко време прекарах в състояние да оценя хубостта на хижата...Първоначално написано от ivan_realmadrid
8-ми декември в Банско е абсолютен ужас и лудница.
Ние ще сме в Сандански , по предварителна организация. Не съм ходила , мисля че няма кой знае какво там , но карай.
Честно казано не ме интересува много къде ще сме , в какъв хотел ли , хижа ли какво . По важното е да съм с тези хора. Радвам се че съм в сплотена група с готини колеги.