- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативи?
Е може ли малко информация отностно презервативите,като това кой са най-надеждни,по колко вървят в кутия и тн.. Също така имат ли различните видове различни размери/.?
Еми дюрекс,да! имаше и други теми по тоя въпрос ама айде..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Durex "extra save" - 3лв без малко (3бр.). Те са "уж" най-сигурните и съм доволен от тях за сега![]()
Има и по три, и по четири в опаковка от дюрекс. Наскоро попаднах на едни немски - masculan, от които има и по десет в разфасовка. За тях обаче не съм сигурна колко са качествени, не съм ги пробвала, понеже от durex съм си доволна.
Ето ти презарвативи!
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз предпочитам тези презарвативи които имат специална форма,защото ми е приятно да задоволявам приятелката си и да й нося наслада както на нея така и на себе си.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А единичните бройки които продават? Те на какви пари вървят и струват ли си?
По-добре недей..не знам за парите ,защото такова не купувам. Няма много добри отзиви за тях.Първоначално написано от bomba123
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
60 са. Чак такава евтинийка /20 ст./ не съм виждалаПървоначално написано от Shadowsogirl
Надеждността е относително понятие.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
20 стотинки
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
SPORTEX![]()
Hostis Honori Invidia
позвай свински черва , като в средновековието!!!!!!!!!!!!!!!
Feed The Trols
+++Първоначално написано от Cucko0
Но според мен авторът трябва сма да прецени за себе си.Някои са доволни от Дюрекс,а според мен не са толкова хубави,колкото спортекс-а...така че...![]()
Виж тук - има всевъзможни видове. Най-доволни сме от Classic, Jeans и Select, но определено съм хвърлила око на Sensation и Pleasuremax Tingling
В началото имахме проблеми със слагането на перформата, незнайно защо, но вече всичко е наред.
И да знаеш, няма такова нещо като "Не ползвам презервативи, щото ми стягат". Няма как нещо, в което можеш да си мушнеш главата (горната) да ти стяга.
Не препоръчвам цветните на Спортекс. Два пъти вече случваме на някакъв суууупер огромен вътре. Два нормални и тоя огромния, дето сигурно крака си мога да навра вътре.
Вървят по 3 в опаковка, която струва към 3 лв. Има и единични бройки, но не ми се ще да рискувам, продължавам да си вярвам, че е по-добре да заложа на тестваното. Има и опаковки от по 6 за 4.50-5, можеш да си купиш от Метро.
Няма нужда да ползваш допълнително лубрикант, тези си имат достатъчно![]()
Общо взето е това, питай, ако има друго.
Какви са тези по 60ст.? Защото аз съм виждала Sure по 20ст. по тукашните аптеки.Първоначално написано от kalpazanka
Аз лично ползвах преди Durex но в Елемаг който е до нас от извествно време има някакви нови презервативи Pasante. Пише, че са англииски. Цената им е 2,80лв от тях лично аз използвам sensitive и extra и съм много доволен. Има и някакви светещино от тях не съм пробвал
![]()
Lozenec Hills Is Where I Live
дюрекс от тия с грайферчетата и се продават в кутийка по 3 цената варира от 3 до 5 лв в зависимост от коя аптека купуваш
еми този дето е пуснал картинки:при първи път на момичето последния (лилавото) а послее (първите, черните)![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
pasante били много хубави но не навсякъде ги имаПървоначално написано от Giovanni
![]()