.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Ivan4o0o0

Counter Strike Подобие

Някой може ли да ми каже някоя игра подобна на CS, нали пак там се стреляш с оражия, да се играе в нета, да има ботове и т.н.
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Пробвал ли си оригиналният Half life?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Значи има много такива игри, обаче наистина стойностните нямат ботове, пич. Играят си се директно на сървъра в нет-а.

Мога да ти препоръчам двечки - CrossFire, а другата е AVA. И двете са много добри, като при втората графиката е малко по-яка, тоест трябва ти по-добра видео карта.

Безплатни са..

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Абе то аз Source искам да играя ама се разни сървъри, постоянно ми забива, прави грешки, или пък по-стара версия са използва и др таквиз ужасно ееееее . Има разни на руски и др таквиз нито една не ми бачка нормално, а е супер реална игра с убийства и т.н. , аз 1.6 играх ама тя егаси тъпата всравнение с Source. Просто ужас . Сега ще вида тая CrossFire
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Цитирай Първоначално написано от Ivan4o0o0
    Абе то аз Source искам да играя ама се разни сървъри, постоянно ми забива, прави грешки, или пък по-стара версия са използва и др таквиз ужасно ееееее . Има разни на руски и др таквиз нито една не ми бачка нормално, а е супер реална игра с убийства и т.н. , аз 1.6 играх ама тя егаси тъпата всравнение с Source. Просто ужас . Сега ще вида тая CrossFire
    Е как пък данеможеш да си направиш source-a супер лесно по старите версии за маниа и още сървари апък тая 2011 дето е с пач v58 за нея има по малко сърв по търси в google за сървари иначе аз си тегля css от zam*nda

Град
    Чирпан

Re: Counter Strike Подобие

Цитирай Първоначално написано от Ivan4o0o0
    Някой може ли да ми каже някоя игра подобна на CS, нали пак там се стреляш с оражия, да се играе в нета, да има ботове и т.н.
    Call of Duty 1/2/3/4/5/6
    Operation 7

... това са едни от най-играните в момента, подобни на CS!
    ....
    HomeFront и много други... но тези които ти казха са най-играните и най-добрите в момента
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    QWAKE III (не съм сигурен дали така се пише)
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Мега фен Аватара на Chacho
    Quake III e играта

Unreal Tournament също е готина.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Единственото общо между Quake, UT и CS са убийствата, което присъства във всички екшън игри, вземам предвид Far Cry дори

Global Operations е готина, има различни специалности с които да играеш. Снайперист, медик, тежка артилерия и др. Доста стара игра, играл съм я само в Single player.
    Също ще ти препоръчам Project IGI двете части, в нея няма толкова пукотевици, иска се много мислене и стратегия. Играеш в първо лице, проникваш в разни военни бази и изпълняваш тайни задачи. Много трудна игра, ако си фен ще се изкефиш
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си