- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Counter Strike Подобие
Някой може ли да ми каже някоя игра подобна на CS, нали пак там се стреляш с оражия, да се играе в нета, да има ботове и т.н.
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Пробвал ли си оригиналният Half life?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе то аз Source искам да играя ама се разни сървъри, постоянно ми забива, прави грешки, или пък по-стара версия са използва и др таквиз ужасно ееееее![]()
![]()
. Има разни на руски и др таквиз нито една не ми бачка нормално, а е супер реална игра с убийства и т.н. , аз 1.6 играх ама тя егаси тъпата всравнение с Source. Просто ужас
![]()
![]()
. Сега ще вида тая CrossFire
![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Е как пък данеможеш да си направиш source-a супер лесно по старите версии за маниа и още сървари апък тая 2011 дето е с пач v58 за нея има по малко сърв по търси в google за сървари иначе аз си тегля css от zam*ndaПървоначално написано от Ivan4o0o0
Call of Duty 1/2/3/4/5/6Първоначално написано от Ivan4o0o0
Operation 7
... това са едни от най-играните в момента, подобни на CS!
....
HomeFront и много други... но тези които ти казха са най-играните и най-добрите в момента
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
QWAKE III (не съм сигурен дали така се пише)
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Quake III e играта
Unreal Tournament също е готина.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Global Operations е готина, има различни специалности с които да играеш. Снайперист, медик, тежка артилерия и др. Доста стара игра, играл съм я само в Single player.
Също ще ти препоръчам Project IGI двете части, в нея няма толкова пукотевици, иска се много мислене и стратегия. Играеш в първо лице, проникваш в разни военни бази и изпълняваш тайни задачи. Много трудна игра, ако си фен ще се изкефиш![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011