.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Mass 20

Mass 20

Ей, значи днеска си взех Mass 20 гейнър, 2 или 3 кила е не се сещам...та толко грама да вземам на доза и по колко пъти и кога...и за колко време ще ми стигне и има ли някой който го е използвал, да си каже мнението за продукта http://bgfitnes.com/images/mass20.jpg

Град
    TaM..
    Употреба според етикета , а вече за колко ще ти стигне сам можеш да си го сметнеш ; )

Защо си давате парите за гейнери, бихте ли споделили, че ми е доста интересно

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Сутрин и 1 час(зависи- на етикета трябва да пише) преди тренировка.
    Ще е добре да го комбинираш с протеин.
    Въглехидрат - гориво
    протеин - изграждащо вещ

Много по-удачно е да си давате парите за протеин, тъй като в гейнера се съдържат предимно въглехидрати, които лесно и евтино могат да бъдат набавяни с храната, докато с чистият белтък нещата са доста по-сложни.

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Супер фен
    Да,обаче при дефицит на въглехидрати след тежко натоварване,започва разпад на белтъците за да се използват за енергия вместо липсващите въглехидрати. И освен това за образуването на протеини и мускулна тъкан е необходима енергия,която се взема от въглехидратите.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Да,обаче при дефицит на въглехидрати след тежко натоварване,започва разпад на белтъците за да се използват за енергия вместо липсващите въглехидрати. И освен това за образуването на протеини и мускулна тъкан е необходима енергия,която се взема от въглехидратите.
    Две лъжици мед веднага след тренировка, 40 минути след което доза протеин, а час след това хранене. Така според мен е най-удачно, а който иска да дава по 50 лв. за "захар" няма проблем

Град
    София
    monsternutritions не е точно така както трябва да знаеш,че креатин+глутамин+гейнър е класиката за маса
    хилав софийски дришлио

Цитирай Първоначално написано от WTFBBQ
    monsternutritions не е точно така както трябва да знаеш,че креатин+глутамин+гейнър е класиката за маса
    Да, от преди десет години

Не искам да споря, уважавам мнението на всеки един от Вас, уважаеми съфорумци.

Надявам се и за напред да ви помагам с каквото мога.

Приятна вечер

Град
    София
    кво от преди 10 години те гони бе ...... ако кажеш,че с креатин+глутамин+гейнър не се постига нищо звучи доста несериозно поинтересувай се малко
    хилав софийски дришлио

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Човека се е поинтересувал доста преди тебе
    Гейнъра си е пилеене на пари, както и глутамина

Град
    София
    ROFL........ глутамина и гейнъра били пилеене на пари :X
    хилав софийски дришлио

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    За тези пари ще си вземеш много по-смислени неща

за глутамина съм съгласен...по-добре да си зема някой азотен буустър за тез пари дето ще си зема глутамин...ама поне ще знам, че в фитнеса съм направил здрава тренировка и съм се напомпил...

Град
    София
    не ми трябва азотен бустер .. хората които нямат пари казват така като вас,че повечето добавки нямало смисъл и т.н. ..
    хилав софийски дришлио

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако имаш 10 вида добавки, може да добавиш накрая и глутамин, но неща като:
    -Протеин
    -БЦАА
    -Креатин / Креатинова матрица
    -Интратренировъчен продукт
    -Претренировъчен продукт
    -Мултивитамини
    със сигурност са по-важно

Цитирай Първоначално написано от WTFBBQ
    не ми трябва азотен бустер .. хората които нямат пари казват така като вас,че повечето добавки нямало смисъл и т.н. ..
    Глутамина играе две важни роли-може и да са повече, за две се сещам в момента- предотвратява катаболните процеси по време на тренировка, взет преди сън повишава производстото на тестостерон в организма, което се отделя в най-големи количества по време на най-дъблокият сън.

И тук мога да се обзаложа, че с протеин, азотен бустер и креатинова матрица резултатите ще са много по-добри от колкото с гейнер, глутамин и креатин.
    Не забравяйте и факта че в една доза качествен протеин се съдържат около 5 гр глутамин след разпадането му до аминокиселини в тялото, така че не виждам място за спор.
    А това да се поинтересувам малко, ако не си видял-това ми е работата , така че айде да не си мерим п...те а да си помагаме взаимно кой с каквото може.

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Ако имаш 10 вида добавки, може да добавиш накрая и глутамин, но неща като:
    -Протеин
    -БЦАА
    -Креатин / Креатинова матрица
    -Интратренировъчен продукт
    -Претренировъчен продукт
    -Мултивитамини
    със сигурност са по-важно
    Х2

Град
    София
    ако не си видял кво пиша аз ако имам пари що да не взимам глутамин ... все говориш,че за същите пари може да си земеш други неща иам пари зиам глутамин.... иначе да наречеш глутамин безполезна добавка примерно звучи доста несериозно при положение,че глутамина е майката аминокиселините
    хилав софийски дришлио

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    А докато взимаш от скъпия глутамин, "достъпен само за аристократи" взимаш ли и гореспоменатите добавки???

По горният пост може да се съди, че ги взима......

В днешно време 90% от хората гледат как да похарчат парите си рационални и с цел максимална полезност, явно той е от останалите 10%

Както и да е, опитах се да представя някакво оптимално изразходване на определен бюджет, но явно някои хора ме разбират по съвсем друг начин.

Според мен и доста други хора - добавки освен протеин са напълно излишни.НЕ ИСКАМ ДА ОТКАЗВАМ НИКОЙ!, но това са много пари за глупости.Защо да харчим сума пари за добавки,които няма да ни помогнат значително.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LastFN
    Според мен и доста други хора - добавки освен протеин са напълно излишни.НЕ ИСКАМ ДА ОТКАЗВАМ НИКОЙ!, но това са много пари за глупости.Защо да харчим сума пари за добавки,които няма да ни помогнат значително.
    И аз съм на това мнение...
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Цитирай Първоначално написано от iwancho
    И аз съм на това мнение...
    Ако тренираш ,храниш се правилно и имаш възрастта могат много да помогнат!

Супер фен Аватара на fatrat
    Така е! Човек като не знае как да ги използва много ясно , че ще са пари на вятъра!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си