Цитирай Първоначално написано от relax4o
Потребителя над мене не разбрах всъщност какъв пол е ("ние момичетата", "ние момчетата"), но е напълно прав/а.

А авторката на темата, ако имаш собствено мнение тогава си го дръж за себе си. Може да ти набиват филмите с разни глупости приятелите ти, но докато не се увериш сама по-добре не предприемай действия като това, което си направила.
Понякога момичетата правите недомислени неща, ако не е и през по-голямата част от живота ви.
Не знаеш какво чувства и изведнъж му сипваш разтърсващата новина, че искаш да скъсате, а дори и не си му дала обяснение. Мойта като ме заряза 1 ден по-късно и исках обяснение защо по-точно ме е зарязала и всичко се изясни.
И твоите приятели... еми.... имат ли доказателства за това, което са ти казали? Снимки, клипове, запис с това, че е казал нещо против теб? Сигурен съм, че нямат. Еми, когато ти казват нещо, в което ти самата не си сигурна искай доказателства. Разбира се, винаги има място за съмнения, но не действай толкова прибързано, както виждаш сега сама съжаляваш. Не просто така е измислен термина "мислене". Казват ти нещо, ти го разбери и ако е вярно тогава действай, но е най-добре да си сигурна, за да можеш и да му дадеш ясна причина на момчето.
Ти сигурно не можеш да си представиш какво му е било(а и сега какво му е) като си му казала, че късате, а дори не знае защо.
Другите 2 момичета - били са разсейване на мисли. Зарязала си го, вярвай ми ти си му била в главата нон-стоп. Един вид с тези момичета е искал да си те отбий от главата като е хванал някои малоумнички, за които не му пука. Дали им е дал празни надежди той си знае, но...
А може и да е искал да те подразни с тях двете, да види дали имаш чувства и ще реагираш по някакъв начин, че да си го върнеш.
Еми действай, колкото повече се бавиш толкова повече ще тръгнат да му отминават чувствата.
Сигурен съм, че в момента това чака той. Той не смее да те покани пак и е разбираемо. Ти си го зарязала, макар че е можел да направи нещо за да си те върне. Не знам неговия принцип, но аз просто така не се отказвам. Правя всичко възможно като се мъча първо да разбера защо са ме зарязали, да знам има ли смисъл да се мъча да я убеждавам в обратното или не.

Но стига толкова теории...

Ако наистина си искаш момчето се вземи в ръце и му кажи, че искаш да излезете за да поговорите за нещо важно. Спокойно, докато му го кажеш и той вече ще знае за какво ще говорите, така че ДЕЙСТВАЙ, но се постарай да не правиш повече такива глупости без да си сигурна, и разбира се ще трябва да дадеш на момчето нещо повече за да му се извиниш. С приказки не е пълно извинение

И да добавя: мисленето не винаги е най-добрия приятел. В случая, в който го заряза не си мислила, а направо си действала. А сега мислиш, вместо да действаш. Размени малко ролите. В момента действай, а после мисли!

Айде толкова от мене и успех!
Може би съм допуснал правописни грешки, но съм МОМЧЕ де..Случва се и в най добрите семейства да допуснат правописна грешка Още повече че докато го писах тва правех още сто неща!