.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как момичетата да впечатлят момчетата които харесват ?

Тук всички могат да споделят опит как са впечатлили момче , а момчетата могат да напишат как биха предпочели да ги впечатлят . И вие момчета как бихте се държали с момиче което харесвате.

Супер фен Аватара на Stotii
    Прибирам се в стаята и заварвам 2 красиви женски тела да се въргалят в леглото ми

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Прибирам се в стаята и заварвам 2 красиви женски тела да се въргалят в леглото ми
    И като се събуди ко стана?
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Стара Загора
    Ами като начало да не е "кифла" (сещате се всички какво имам предвид).Е,това не важи много,защото повечето момчета са идиоти и харесват "кифли". Аз лично не гледам само външността. Тя е важна,но "по дрехите посрещат,по ума изпращат" е казал народа. Това пак си е само за мен,повечето момчета гледат 90% външен вид,10% характер. На мен лично ми е достатъчен приличен външен вид,и благ характер. И това е. От там нататък си има женски тактики. Например комплиментите. Аз предпочитам комплименти относно личността ми,не толкова за външността. Но това съм си аз,повечето момчета предпочитат момичетата да ги хвалят колко са мускулести и т.н.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    И като се събуди ко стана?
    чаршафа мокър и прозореца отворен
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Stotii

Re: Как момичетата да впечатлят момчетата които харесват ?

Цитирай Първоначално написано от TaInAmAiNaAa
    а момчетата могат да напишат как биха предпочели да ги впечатлят.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от teo96
    Ами като начало да не е "кифла" (сещате се всички какво имам предвид).Е,това не важи много,защото повечето момчета са идиоти и харесват "кифли". Аз лично не гледам само външността. Тя е важна,но "по дрехите посрещат,по ума изпращат" е казал народа. Това пак си е само за мен,повечето момчета гледат 90% външен вид,10% характер. На мен лично ми е достатъчен приличен външен вид,и благ характер. И това е. От там нататък си има женски тактики. Например комплиментите. Аз предпочитам комплименти относно личността ми,не толкова за външността. Но това съм си аз,повечето момчета предпочитат момичетата да ги хвалят колко са мускулести и т.н.
    бомбок си майна, чесно.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Рецептата е много проста - събличаш се и правиш салата. :P

Ако изпиеш повече от момче определено ще го впечатлиш
    Шегата на страна ... Ами първо впечатление със сносен външен вид а нататък вече с характера си, целите, интелекта, общо взето всичко ... :P

Супер фен
    Свестните момчета, които за съжаление все повече намаляват харесват точно такива момичета, които teo96 описа.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

(:

^ +1

Всеки е различен и харесва различни неща .. важното е да бъдеш себе си, не да играеш някви тъпи роли .. причини - много .. ако не се харесате - окей , ако пък стане обратното - супер (:

Голям фен Аватара на 50cent
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    бомбок си майна, чесно.
    не не брат тая затапка ме разцепи майна

Момчетата винаги са се впечетлявали и ще се впечетляват от онова палавото , перверзното и леко агресивното у момичетата... онзи влажен поглед , който изрича думите вместо устните .. просто секс трябва да има във всяко движение всяка дума .. не казвам че секса е най-важното но това опредлено кара момчетата да те зебележат .. и по мое мнение е особено забавно :р

Град
    Пловдив
    Трябва да изглеждаш супер и да се фръцкаш повече и да не прекаляваш с лиготиите. Кифлите се котират, другите - не.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    бомбок си майна, чесно.
    Прекалено много...

Цитирай Първоначално написано от Saphire
    Ако изпиеш повече от момче определено ще го впечатлиш
    Шегата на страна ... Ами първо впечатление със сносен външен вид а нататък вече с характера си, целите, интелекта, общо взето всичко ... :P
    тва е много вярно ноо момчетата се ще отричат че сме испили повече от тях

Не може да се каже как точно трябва да се впечатли едно момче или момиче. Като за начало е важен външния вид, после и един разговор е достатъчен. Но в самото начало няма ли ги първите симпатии и тръпката - нищо няма значение.. поне аз мисля така )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си