- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителят ми ме харесва
Наистина се извинявам ако има подобна тема но наистина не съм ги преглеждала защото са сташно много. Та по темата аз съм 9 клас и господинът ми по История ме харесва от миналата година-оглежда ме от горе до долу,постоянно гледа в мен и ми се усмихва остава след часовете и ме гледа и заговаря,правихме контролно един път и той седна на чина ми точно пред главата ми върти се около мен един път даже бях си качила краката на стола до мен който е и той се изцепи "Това ли ти е перманентната поза-с вдигнати крака"
Споделяйте подобни случки или просто мнения![]()
![]()
Еми моето мнение е,че учителят ти е маниак педофил(поне ако е над 20 годишен)![]()
9 клас е...най-вероятно е на 15,а иначе според мен 9 години не са чак такава разлика,но ако говорим за възрастни хора,например 39 годишен мъж и 30 годишна жена....Тоест учителят ти не е съвсем наред...Все едно аз да харесвам 5 годишни момиченца....
Обличай се по-покрито, може там да се крие част от проблема . А и ако толкова те зяпа отиди след часа при него и го питай има ли някакъв проблем ... Така бих постъпила аз .
Love is everything!
И къв е тоя идиот...Не става за учител!![]()
Мен учител не ме е заглеждал.. щото наще са стари и грозни.
ама момчетата..постоянно![]()
разбирам ги. и аз да бях до тебе щях да съм ти вдигнал мерникаПървоначално написано от xKiFlAxx
![]()
Споко не се притеснявай. Миналата година един даскал пак около 24 годишен ходеше с една 9токласничка![]()
Ебати гнусните педофили... уволниха ли го поне?Първоначално написано от Foreverbg
Не. Той беше заместник на една даскалка, обаче тая година го гледам, че предава на малките... Скоро не съм ги виждал заедно, сигурно щото са от различна смянаПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Окей, заглежда те... Не знам странно ми е да се оплакваш. В нашето даскало поне на половината им се носи славата, че пишат оценки на деколтетата. Наистина може да го попиташ дали има проблем.
А замисляла ли си се че той може да го прави несъзнателно? Просто ако имаш добри оценки или си заинтересована от предмета? Училите оценяват такива неща...
Провай да го игнорираш...
+ а и относно учителя, който ходил с някоя 9класничка - еми и тя си е виновна! че е педофил, ОК, така е, ужасно е. ама тя къде се вре? кой каквото си направи, никой не може да му го направи...Първоначално написано от sm_95
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Имам същия проблем ...
учителят ми по физе е същия ...
даже на моменти се държи по-глупаво от мен ...
се едно е на 12 брат та дори аз го осъзнавам представи си =Д ...
Игнорирай го и му направи някав намек ...
Незнам ама се нащо поколение критикуват ама учителите (особено по младите) себе си не виждат![]()
Това не е нормално....
Бтв кви са ти оценките при него?
дамм.... и ще има 6 за годината по неговия предмет докато завърши училищеПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
баси кви са тия филми бееПървоначално написано от Foreverbg
![]()
женят се и след трийсе години разказват на внуците си как са се запознали - на баба ти бех учител по история мойто момче![]()
малееее хубав ли еее.. блазя ти ако е .. завижзам ти съвсем сериозно ;dd бтв и аз съм 9 клас
Първоначално написано от roshlichka
![]()
Какво привлекателно може да има в един стар (според твоята/нашата възраст) мъж?
Не мога да повярвам, че в училищата на някои от вас това се счита нормално. I'm shocked and appalled
Да спокойно разбирам те =) Аз също ...
Ами начи постоянно на мене най-много внимание ме обръща в часа и
си прави някви неуместни базици смис ... към другите се държи некво шибано а към мен некво мило и си прай некви ужасни базици ... нов учител ми е ...
Нз може проблема да е в мен , в смисъл много трудно допускам хора до себеси и не съм свикнала някой да ме хареса. А иначе ти предлагам да поговориш с педагогическия съветник (ако имате такъв) за да може ако наистина има нещо да се вземат мерки![]()
![]()