- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- в момента съм руса и искам да стана чернокоса
Хора,искам някаква дрaстична промяна-в момента съм руса и искам да стана чернокоса.Имате ли идея дали ще се получи от първия път,каква боя да използвам и всякакви подобни съвети ще са ми полезни![]()
ако бях на твое място нямаше да се боядисам в черно,много си си добре така..и русото ти е много хубаво...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ами боядисай се, ще изглеждаш по-интелигентна.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Благодаря,но искам някаква коренна промянаПървоначално написано от Wwwooow
Черно върху русо хваща,но русо върху черно не става.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Имай предвид, че боядисаш ли се черна после.....няма лесно да се отървеш!Според мен кафяво повече ще ти отива
![]()
Предлагам ти първо да пробваш с оцветител който после ще се измие..ще видиш дали се харесваш повече така и вече ще си сигурна дали да се боядисаш черна.Ако решиш нещо мога да ти препоръчам някой добра боя за коса
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
не мисля,че черен ще ти отива,защото си със светла кожа.пробваи с по-светъл нюанс на кестеняво![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Кестеняво е по-добре! Примерно кестен, шоколад, бадем ..нещо такова.Иначе и аз бях на руси кичури и сега съм черна! Хвана от първия път но вместо 30 стоях 40 минути с Гарниер Нейчърълс ... идеално се получи! Струва 4-5 лв. Но мойта е до рамената и ми стигна..на теб може би 2 ще ти трябват! И все пак аз съм мургава..ти си прекалено бяла за черна коса според мен..![]()
По-добре я потъмни малко , като искаш промяна , но недей я прави черна.
Но както по-нагоре казаха , ако толкова много искаш да видиш как ще ти стой черно направи се с оцветител![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
мм да и аз мисля, че кафяво/тъмно русо дори и кестеняво с червени оттенъци пак ще ти отива повече от черно (мое мнение)Но хубавото си е хубаво така че... както си решиш
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Отивай на фризьор, направо да ти намажат черното върху русото и готово.
твърдо INOA тая боя е уникалнаа, боядисаха ме с нея черна онзи ден.. обясниха ми ,че е доста трудна за нанасяна( аз и видях де)просто е по-особена боята.Ще трябва фризьор да те боядиса![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз съм руса ама някво странно русо![]()
никога не бих се направила черна не знам защо искаш ти![]()
Давай червена![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
![]()
джоин дъ даарк сайд
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от HexGirl
![]()
е да ама аз пак съм си руса![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Това е такa,една-две седмици преди боядисването ще ходя на солариумПървоначално написано от arizona
А иначе леля ми е фризьорка и тя ще ме боядиса,не бих се оклепала сама
![]()