- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с приятелки...
Извинете че пиша, за първи път влизам в такива сайтове и даже съм малко несигурна дали да пиша проблемът си тук, тей като преди малко се регистрирах и вече забелязах че мнението на някой хора е доста грубо и не помага да другите (но има е добри коментари)![]()
Тей... проблемат ми е, че с една моя приятелка се познаваме от бебета, и целия си живот сме били заедно, но сега в гимназията сме в различни класове, и в нейния клас има едно момиче което сега се движе с нас, но тя едва пристигна и вече ни нарежда какво да правим и как да се държимДаже вече си има неприятелки, и те се заяждат с мен защото се движа с това момиче
![]()
Не ми харесва това че приятелката ми прекарва доста повече време с нея и мисля че вече не сме толкова близки... и не ми се изка да се разделим с нея зарани някаква к**ка която...
![]()
Сигурно проблема е в мен че се сърдя че това ново момиче се разкарва с приятелките ми и се лигави с момче с което се харесваме...
Може би не сме се опознали с нея и проблема е в мен...![]()
Но все пак ако можете да посаветвате нещо няма да е зле
Мерси ако сте прочели това с цел да помогнете \/
![]()
Еми, кво да ти кажа, живот... Доста объркващо си написала кой на кого се сърди кой кво прави, но без значение на кого, кажи си им всичко в лицето, да някой ще реагират зле, дргуи ще се замислят, но в крайна сметка приятелите ти ще си останат. А и предполагам че на теб ще ти олекне.![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
мерси че отговори... само дето малко се притеснявам че това момиче ще се ядоса мн яко с мен защото имам много лошо мнение за нея и не мога да и го кажа всичко... пък и се притеснявам че ще ме намрази и ще ни раздели с мойте приятелки...![]()
![]()
Извинявам се че малко неясно съм написала всичко...често ми се случва
![]()
![]()
Ти защо й мълчиш ? По - глупава ли си от нея ,че да си мълчиш и да я оставиш да те командва.. опълчи й се веднъж.. то с мълчане няма да стигнеш до никъде![]()
А тази твоя най - добра приятелка наясно ли е с мнението ти за новата ? Поговори с нея![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
мерси за твоето мнение![]()
ще се опитам да поговоря с нея...
![]()
Подкрепям !Първоначално написано от BaffaLsc
Мисля, че проблема е нормален и се казва ревност.. Поговори с приятелката ти и виж какво ще ти каже, но помни, че глава пред никой не трябва да свеждаш! Тя ако ти е приятелка ще те разбере и ще се отдръпне от другото момиче, ако не я отцепи и като оная почне да се държи така и с нея ще разбере какво е загубила.. Приятели се намират лесно. Успех и дано се оправят нещата..![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Кажи и че истинското приятелство се доказва с много години.И вие сте си доказали една на друга,а третия човек винаги е излишен.Изслушай и нея,можеби не я разбираш а онова момиче по някакъв начин я разбира..
Това е гадно. Според мен трябва да отидеш и да говориш на саме с тази твоя приятелка, с която се познавате от бебета. Кажи й че тази новата(така да я нарека) се опитва да ви командва. Кажи й че не я харесваш и че искаш да сте само двете от време на време. Кажи на най-добрата си приятелка как се чувстваш. Ако тя ти е най-добра приятелка ще разбере. Но предполагам че те е стах да не се разсърди. Щом се познавате от малки сте изградили силно приятелство. Прицени най-добе познаваш приятелката си поговори с нея така че да не се разсърди. А тази новата до колкото прочетох и мен ме дразниПървоначално написано от CrazyMims
![]()
Успех ти пожелавам с елиминирането на новата \
/ или поне да се оправят нещата. Чао
![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Това, което изпитваш, се нарича ревност.
Ревнуваш, че приятелката ти прекарва повече време с друго момиче. Съвсем нормално е.
Успокой се.. не се ядосвай много на другото момиче. Все пак са от един клас- прекарват си часовете заедно, очевидно и междучасията.
Поговори с приятелката си за това. Кажи й как се чувстваш и заедно решете какво ще правите.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мерси на всички!!Нещата се оправиха малко повече от както писах
Благодаря ви многоо!!
![]()
Ако пак имате такива конфликти и няма начин да се оправите да не ти пука!