.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Според вас на колко години е нормално да се направи татус ?

Аз мисля , че 15 години е достатъчно човек да реши дали иска да има на себе си някакъв символ които ще му остане за цял живот

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Много мислиш :д

Предстaвям си повечето пишлеметa нa 15 години с някви тъпи и безсмислени трaйбъли по телaтa си ..

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    За годините не говорим само за това да си прецениш дали си заслужава дадена картинка или надпис да остане за цял живот на тялото ти.След 18 си е най-добре,заради разтягането на кожата.А за корема,ако си жена след забременяване става кофти.

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Много мислиш :д

Предстaвям си повечето пишлеметa нa 15 години с някви тъпи и безсмислени трaйбъли по телaтa си ..
    Мой приятел които също влиза в този рег има 3 и татуса е на 16

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На толкова, на колкото би могъл реално да прецени дали си заслужава даденото "творение" да е на тялото му за остстъка от живота му.
    Един съвет - преди да тръгнеш да си правиш татус опитай да си се представиш с него на 40 годишна възраст, мъж/жена на средна възраст. Как ще изглежда и дали не би те било срам от децата и семейството ти. Дали и тогава би имал същото значение за теб както сега, за да не съжаляваш след време за детинските си решения.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Годините нямат значение, защото един човек на 15 може да е по-зрял от един на 18, примерно.
    Недей да се шариш с безсмислени татуировки само за гъзарията, защото ще съжалявам ако един ден се развиеш интелектуално.
    Ако татуировката има смисъл за теб и смяташ, че ще има същия смисъл като си на 40 както TheBeliever каза си я направи. Например, аз съм мислил да си направя някаква мъничка и дискретна, която един вид да ми "напомня" и да символизира пътя, по който искам да вървя и човека, който искам да бъда. Но се въздържам де, смятам, че като стана на 25 ще гледам на нещата по-пълноценно отколкото сега, защото ще съм изпитал повече неща, така че няма смисъл.

Мега фен Аватара на teenems
    20+
    Повечето имат акъл на по-малки и след това ще съжаляват

Супер фен Аватара на DesireToFire
    То не е само до това да прецениш дали искаш това да остане на тялото ти до живот, ами когато си под 18, 19 растеш и на височина, и на килограми. Кожата се разтяга и може да развали татуировката.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Wonderland
    когато прецениш,че нещо те кефи зверски много и ше седи зверски яко върху кожата ти си.

просто не мислете за това какво ше бъде след 20 години,шото живота не е тогава. той е тук и сега. : )
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Аз смятам,че 18 години и напълно достатъчно време да решиш дали ще си поставяш татос или не.Другото до тази възраст ще си се насочил какво точно желаеш да стои на теб цял живот,така че за 18 твърдо...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на Di
    на 16 имах,но ги махнах
    май и на 15 имах и нея махнах
    сега ще си правя последна,нямам търпение
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми да,на 15 години е нормално да реши,че иска тату ама само толкова.

Не забравяй,че кожата расте и се разтяга.Ако си направиш тату от много рано като минат няколко години ще заприлича леко на лайно

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    18+

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Според мен няма определени години за това дали искаш татуировка или не! Аз си бих направила към 16-17 заради разтягането на кожата! Апък и представяш ли си някакви малки все едно 13-14 годишни да кажат, че имат татуировка и то някаква грамадна! Е, не е задължително да е много голяма по размер, но попринцип говоря!...Малко няма да ми хареса...!

На 15 е абсурдно да знаеш какво искаш наистина. След време начинът ти на мислене се променя коренно...Днес можеш да харесваш този татус, ама след 10 години ще си биеш главата в стената.
    На 16/17/18 можеш да обмислиш идеята..дали ще е цветен, колко ще е голям...
    Според мен добра възраст за татус е 21/25...До тогава ще си спряла с растежа, а и има жени които на тази възраст вече са родили и това го прави перфектното време. Нито ще се разтяга кожата повече (в близките години), пък и ще си достатъчно съзряла, за да знаеш дали наистина го искаш.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Според мен трябва да си над 21

Мега фен Аватара на vagarious
    На николко !!!
    Аз съм твърдо против тези неща, особено върху момичета.
    Страшно грозна гледка ми е.И за какво !? За едната гъзария .. мне не, няя нужда.
    Наистина има и такива, които си ги правят за тяхно си удоволствие, на някое "секретно" място, но все пак .. рано или късно ще стане грозно.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Това е твое мнение, като не искаш не си прави. На мен пък ми седят супер сладурско някои татуйровки на китката, зад ухото, на глезена и т.н. Естествено, че момиче не би си направило някой ръкав или на целия гръб, стига да няма някаква изкривена представа за красиво.
    Сега по темата. Не мисля, че има определена 'граница', за да си направиш татуйровка. Все едно да ме питаш "На колко смяташ да правиш секс?" и аз да напиша например на 16 или 17, без значение и като стана на толкова да го направя с първия срещнат. За това няма общоприети мерки, когато човек се чуства готов и знае какво иска и какво евенуално ще стане, но поне да има граница 18+ иначе ми става леко банално, както преди мен написаха да гледам 14-15 годишните с някакви трибъл (всъщност незнам как се пише, не съм се информирала) татуси, а после като станат на 30 и като имат деца да видиш как няма да могат да се погледнат.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    София
    Поне 20,защото преди това растеш =>кожата ти се разтяга =>татуса ти се размазва

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ Това е твое мнение, като не искаш не си прави. На мен пък ми седят супер сладурско някои татуйровки на китката, зад ухото, на глезена и т.н. Естествено, че момиче не би си направило някой ръкав или на целия гръб, стига да няма някаква изкривена представа за красиво.
    ......
    сууупер ограничено мислене,всеки има различна представа за красиво.какво като е момиче?не може да има голям татус ли? ужас..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Абсолютно съм съгласна с fakesmiles...
    Тъкмо бях станала на 16 и си направих татуировка.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Поне 20,защото преди това растеш =>кожата ти се разтяга =>татуса ти се размазва
    Не винаги е така.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Абсолютно съм съгласна с fakesmiles...
    Тъкмо бях станала на 16 и си направих татуировка.
    аз първата си направих на 15 и 2 месеца,не е нещо особено-само една мъничка звездичка на китката.
    следващата на 15 и 6 месеца с огромно значение за мен.
    последната си я направих преди 2 месеца на 16 и половина,имаме еднакви със сестра ми,защото сме много близки.Никога няма да съжалявам,че си ги направих

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ да защото ти си решила така. А не си си поставила цел от както си била на 10 примерно на 15 ще си направя татус. А онова - да ограничена съм. Все пак сме жени, когато облечеш някаква рокля с голи рамене отзад да се подава някаква татуйровка на змия - еми не ми харесва. Като ти харесва си прави.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    17-18. Първо да ти дойде акъла , тогава татуировките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си