- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готина в училище? Как?
What did you say ? Ти се е*аваш нали ? Тря ти спрем диснито !! Леле , скрий сее !! Аз викам вместо да се трудиш да слагаш много некачествен грим на няколко етапа , земи кутийката и си я забий в лицето ! Се същата работа , все пак . нали ? Коя ви мама създаде бее
Философско-психологически задълбочен анализ на културо-етнографските особености в учебните заведения. FAIL
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P
Никой не е казал всички да ги спазваме тези неща и да ставаме безмозъчни кифли. Но наистина няма лошо в това да не носиш много грим, да се държиш добре с всички, да поемаш инициативи, да не носиш много грим, да не ползваш наркотици, да не пушиш, да не клюкарстваш и такива неща. Никой не е давал съвети от типа на "бъди разголена като стриптизьорка" или "спи с 875874848 хиляди момчета" и такива неща. Смешно е на мястото, където става на въпрос за засенчване на другите, момичето дто всички го обожават и на което се възхищават и лидерстването, но повечето съвети са добри.
Ако сте в ново даскало просто бъдете себе си наистина ще ви харесат!
Абе таз дето е направила темата - nevermind1313 . Само ми срамиш името значи :@ Кви са тия глупости от тебе ??
Тая тема още ли е жива, бе? Няма ли кой да я заличи, за Бога. -.-
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
1. Бъди добра!
За да те харесват всички бъди добра към всички, но не вземай никога определена страна.
2. НИКОГА НЕ КЛЮКАРСТВАЙ!!!
Ако кюкарстваш никой няма да споделя с теб и няма да ти вярва.
3. Носи си гребен, дезодорант и огледао!
Когато отидеш в тоалетната се среши,напръскай се с дезодорант и се виж как изгеждаш.
4. Обличай се по последна мода!
Трябва да се постараеш да си първата носила последната по мода примерно чанта, блуза или клин.
5. Не се натрапвай но и не отбягвай хората!
do avtora:tova e super!syvetite sa super,nedei da slu6a6 drugite kakvo kazvat!!!!!!!!!!!11
Що за глупости са това ?! Извинявай ,авторке, но не ти прочетох темата, щях да си загубя времето..
Бтв, тази тема е от 2010, как така още не е заключена ?!
Има вярно в това. Не ви знам какво критикувате всички, но това да си уверен в себе си и да си лидер е голямо нещо.
Големи сте археолози с тия теми от преди 100 години...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами кученцето къде е ?? не може без него...ехх значиии О.о
Като гледам, кои са "готини", пази боже да си една от тях!
Спрете да дърпате старите теми ве!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тая тема е извор на безценни съвети и трябва да се направи важна!![]()
You are broken, I can fix you...
Оооо боже :Д Така мила да ти кажа това е България, тук няма такива неща. Всичко което гледаш е на филм. Братовчедка ми живее в Америка (тя ми е и най-добра приятелка), та аз съм я питала и тя ми е казвала. Там понеже образователната система е по-различна, също училището в което тя учи няма униформи, та като цяло е едно модно ревю.. Тези, които имат повече пари са центъра на вниманието. Колкото и клиширано да звучи, американските училище си имат отбори (точно като в филмите), но не всички са по футбол... Въпреки, че нейното е с отбор по футбол, не всички са с такива. Та тя ми каза, че в всяко училище има такива, на които татковците карат поршета, притежават няколко мола и всякакви такива глупости..Така, че мацката която е писалата темата, мила няма такова нещо като готината, която общува с всички, всички я харесват и тя ги харесва..Но за сметка на това има надутата глезла, с тати с пълните джобове, която говори само с хора на нивото и. Да ви кажа се радвам, че тук не е така.. Представям си няква руса мастия да ми се разхожда из коридорите, с две пръчки в гъза (които трябва да са крака) и да ми се прави, че е повече от мен.. Ха-ха айде не..