.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126

Hybrid View

What did you say ? Ти се е*аваш нали ? Тря ти спрем диснито !! Леле , скрий сее !! Аз викам вместо да се трудиш да слагаш много некачествен грим на няколко етапа , земи кутийката и си я забий в лицето ! Се същата работа , все пак . нали ? Коя ви мама създаде бее

Философско-психологически задълбочен анализ на културо-етнографските особености в учебните заведения. FAIL
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P
    Никой не е казал всички да ги спазваме тези неща и да ставаме безмозъчни кифли. Но наистина няма лошо в това да не носиш много грим, да се държиш добре с всички, да поемаш инициативи, да не носиш много грим, да не ползваш наркотици, да не пушиш, да не клюкарстваш и такива неща. Никой не е давал съвети от типа на "бъди разголена като стриптизьорка" или "спи с 875874848 хиляди момчета" и такива неща. Смешно е на мястото, където става на въпрос за засенчване на другите, момичето дто всички го обожават и на което се възхищават и лидерстването, но повечето съвети са добри.

Ако сте в ново даскало просто бъдете себе си наистина ще ви харесат!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ти се ебаваш

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от nevermind1313 Виж мнението
    Това което ти трябва е:
    - мобилен телефон
    НЕЕЕЕЕЕ!!! Това което ти трябва е iPhone. Бял. С розово калъфче. С пайетки. И камъчета. Ама swarovski. И кученце. Ама порода за чантичка.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    НЕЕЕЕЕЕ!!! Това което ти трябва е iPhone. Бял. С розово калъфче. С пайетки. И камъчета. Ама swarovski. И кученце. Ама порода за чантичка.
    Извинявай! Как само iPhone ??? Задължително трябва да е 5, 5S и 6 когато излезе. Да не забравим и маската на лицето от фон дю тен, коректор, сенки, очна линия, спирала пудра и т.н

Абе таз дето е направила темата - nevermind1313 . Само ми срамиш името значи :@ Кви са тия глупости от тебе ??

Мега фен Аватара на strawberry88
    WOW

Too much Gossip Girl!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от А Л И С А Виж мнението
    Too much Gossip Girl!
    +1 ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Все едно,че чета резюмето на някой филм.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Тая тема още ли е жива, бе? Няма ли кой да я заличи, за Бога. -.-
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Talking

1. Бъди добра!
    За да те харесват всички бъди добра към всички, но не вземай никога определена страна.

2. НИКОГА НЕ КЛЮКАРСТВАЙ!!!
    Ако кюкарстваш никой няма да споделя с теб и няма да ти вярва.

3. Носи си гребен, дезодорант и огледао!
    Когато отидеш в тоалетната се среши,напръскай се с дезодорант и се виж как изгеждаш.

4. Обличай се по последна мода!
    Трябва да се постараеш да си първата носила последната по мода примерно чанта, блуза или клин.

5. Не се натрапвай но и не отбягвай хората!

Голям фен Аватара на EternalDream
    Какво прочетох току-що!?!

sladuranataaa1
    Guest
    do avtora:tova e super!syvetite sa super,nedei da slu6a6 drugite kakvo kazvat!!!!!!!!!!!11

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Що за глупости са това ?! Извинявай ,авторке, но не ти прочетох темата, щях да си загубя времето..
    Бтв, тази тема е от 2010, как така още не е заключена ?!

Голям фен Аватара на Ospi
    Има вярно в това. Не ви знам какво критикувате всички, но това да си уверен в себе си и да си лидер е голямо нещо .

Големи сте археолози с тия теми от преди 100 години...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Ами кученцето къде е ?? не може без него...ехх значиии О.о

Като гледам, кои са "готини", пази боже да си една от тях!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Спрете да дърпате старите теми ве!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Тая тема е извор на безценни съвети и трябва да се направи важна!
    You are broken, I can fix you...

Оооо боже :Д Така мила да ти кажа това е България, тук няма такива неща. Всичко което гледаш е на филм. Братовчедка ми живее в Америка (тя ми е и най-добра приятелка), та аз съм я питала и тя ми е казвала. Там понеже образователната система е по-различна, също училището в което тя учи няма униформи, та като цяло е едно модно ревю.. Тези, които имат повече пари са центъра на вниманието. Колкото и клиширано да звучи, американските училище си имат отбори (точно като в филмите), но не всички са по футбол... Въпреки, че нейното е с отбор по футбол, не всички са с такива. Та тя ми каза, че в всяко училище има такива, на които татковците карат поршета, притежават няколко мола и всякакви такива глупости..Така, че мацката която е писалата темата, мила няма такова нещо като готината, която общува с всички, всички я харесват и тя ги харесва..Но за сметка на това има надутата глезла, с тати с пълните джобове, която говори само с хора на нивото и. Да ви кажа се радвам, че тук не е така.. Представям си няква руса мастия да ми се разхожда из коридорите, с две пръчки в гъза (които трябва да са крака) и да ми се прави, че е повече от мен.. Ха-ха айде не..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си