- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готина в училище? Как?
Не наистина...в кое филмче живееш?![]()
![]()
Принцесите на Дисни?
Според мен за да си известна в тея времена е :
Бъди безчувствена кучка!(Не,не да се ебеш с всеки без да изпитваш нищо към него/тях,просто да се отнасяш с всички,както те с теб,да разваляж връзки на тея дет не те кефят ;дд ...
Бъди facebook мацка!Снимай се,бъди почти кифла,НЕ КИФЛА!Съвсем мъничко кифла!
Яко е приятелите ти да те видят в мола с дружки!Тва прай супер респект
Недей се надрусвай,имай мярка.НЕ УПОТРЕБЯВАЙ НАРКОТИЦИ,ще си съсипеш живота...Не е препоръчително да пушиш но...
Недей си въздържа гримчето.Ако си няква пъпчасала имаш нужда,но недей прекалява,ще приличаш на клоун.Но малко спирала и молив нищо не пречат.Само недей става кат някво емо.
Недей ходи с зубъри и задръстеняци!Сещате се...очилати,учещи,бъркащи си у носа генийчета...Само ако имаш нужда от спешна 6ца си хвани някой идиот да ти напраи проекта и после брутално го зарежи
Когато те обидят не се сдържай ами ги псувай - да видят с кого си имат работа
Намери си някакво яко приятелче,което ще те защитава.Понякога някои 'пичове' те заплашват,че ще те натупът.Изеикай дружката и им го изкарай от носа![]()
Не бъди бебе - недей да оцветяваш книжчици в даскало,повярвай ми...не прави добро впечатление...
За дрешките...Ами...небрежно елегантна...Ндей да носиш чарлстони и дрешки от 80/90те...пъди в крак с модата,ако искаш ти я създай...През зимата най-често...дънки,блузка,суичър, яке (зависи от времето) и ботучки/маратонки.През лятото - Ако имаш ненужни килца и се клатиш по улицата,се стегни.Прави домашен фитнес,бягай сутрин в дскл,малко диета няма да навреди,но ако си имаш хубаво телце не го пипайне се притеснявай - обувай късите панталонки и блузка!Сандали и чанта също,но трябва да си ходят,иначе ставаш като някакво цветно хипи...
Едно от най-важните неща - НЕ БЪДИ КУРВА!Недей да праиш секс на 14/15...изчакай до 16,17...няма да ти избяга!Недей да тръгваш веднага със секи който ти предложи - така показваш че си лисна 9или че отчаяно си си търсела ггадже...)
Не бъди злобарка!Изслушвай приятелските си,споделяйте проблемите си една с друга.Не клюкари - кофти е...
Ами аз така мисля,че става,но незнам.При мен проработи и сега съм една от най-известните в дсклУспех мацки
П.П Сори за правописните грешки >.<
Не ми пука за вашето тъпо мнение!