.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Hybrid View

да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P
    Никой не е казал всички да ги спазваме тези неща и да ставаме безмозъчни кифли. Но наистина няма лошо в това да не носиш много грим, да се държиш добре с всички, да поемаш инициативи, да не носиш много грим, да не ползваш наркотици, да не пушиш, да не клюкарстваш и такива неща. Никой не е давал съвети от типа на "бъди разголена като стриптизьорка" или "спи с 875874848 хиляди момчета" и такива неща. Смешно е на мястото, където става на въпрос за засенчване на другите, момичето дто всички го обожават и на което се възхищават и лидерстването, но повечето съвети са добри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си