- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готина в училище? Как?
Добре де сега какво я нападате всичка - ясно, темата е много тъпа, но момичето се е постарало все пак, не е нужно всеки един в този форум да се изреди да й каже колко е тъпа![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ех... преди Дисни не правеха такива филми...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
suNnykaty96 не съм съгласна с теб![]()
щом това момиче прави тъпи и безсмислени теми ще си понася коментарите![]()
epic fail ... wow! Имам чувството ,че си взела всичко от режисиора на High School Musical![]()
А защо трябва да си известен , всъщност?И какво като си известен, получаваш повече съобщения на стената, от типа на ''Пробвах се да те изтрия от живота си ,но не можах . Прати това на всички твои приятели без които неможеш''
![]()
![]()
My friend: Do you believe in second chances?
Me: No. I believe that life sucks...And then you die.
Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.
До това водят американските тийн филмчета с кралици на балове , главатарки на групи и тн . Надявам се всичко да е една шега , ако ли не .. значи нещата при подрастващите наистина вървят на зле![]()
Наистина няма такова нещо като лидер в училището, но мисля че някой от тези съвети са помогнали на някой. Така, че имайте го на предвид.![]()
nelimircheto
Вече съм готин, мерси за темата, сега направете тема отличник в училище.
Първоначално написано от TheNewReligion
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Тва просто не може да бъде реално![]()
Аз съм всичките характери в едно, даже имам и пенис.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Виж, миличка...това звучи супер на теория, но нека си го признаем- само на ТЕОРИЯ. Имам предвид, че няма такова нещо като кралица на училището или поне не чак толкова перфектна и доброжелателна. Прекрасно щеше да е ако наистина ставаше по начина, който си описала, но всичко това е просто измислица и в реалния свят не съществува... Ако пък наистина искаш да станеш нещо като пчела майка ще ти се наложи да погазиш доста повече хора, отколкото ще накараш после да те обикнат. Е разбира се, изборът е личен и всеки си решава дали иска да се превърне в кучка в името на това да стане популярна
Ела в моето училище да видиш дали няма лидерка с много приятелки която е добра с всички и напълно подмолно се кара с другите ....
only_me_no_you@abv.bg pitaite za kakvoto imate nujdaaa....
Гледайте датата на темите, преди да ги вдигате![]()
yep.... reality bites -.-
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=376139 <<< Само една последна вметка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яко филми.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
При нас изискванията за готина са леко глупавичка руса без нито една пъпка с гадже и всички от цялото училище да и знаят името и и да се сравняват с нея . Покри това и грешка няма да имаш![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тази тема ми оправи настроението! Епична!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ОМФГ![]()
![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Права си, че това става само на теория, но държа да отбележа, че кучка е мнооооооого различно от курва.Пък и за да си популярна трябва просто да започнеш да се запознаваш с повече хора извън приятелския ти кръг. Не значи да слагаш 100 тона грим,нито пък да си променяш характера по някакъв начин, а просто малка промяна в стила-да започнеш да носиш бижута, ако ходиш по-често с анцузи да обуеш дънки и някакви сладки блузки, а и да се държиш добре с хората около себе си-да ги подкрепяш, ако някой преписва да не го издаваш, все пак всички го правим, да говориш с хората от и извън класа ти на някакви интересни теми, не да си затворена и да се застъпваш за приятелите и хората, които са ти по-близки.Първоначално написано от BlackSugar
![]()
MOЛЯ ?Първоначално написано от nevermind1313
![]()
![]()
иначе като цяло са верни нещата, за огромно съжаление,просто хората са повърхностни и точно по тези неща съдят. ;х
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Защо не каза направо "бъдете к***и" ?Толкова много редове писане можеше да си спестиш
|
![]()