Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
Да бе, 5 пъти го питахме най-нормално да разясни случая, а той ни се кара... Като не иска сам да съдейства в негов интерес, ами и държи такъв тон не виждам защо още се занимаваме с него.

И все пак - ние откъде да знаем на кое IP е наложен бан, след като ти самият влизаш през прокси и не искаш да кооперираш по никакъв друг начин, ами и директно ни нападаш? То това ти беше и обяснено, но отговорите ти бяха просто разтърсващи

Аз лично смятам, че поведението на този потребител във форума (снощи направих справка с мненията му), както и саамият му начин на комуникация с нас в тази конкретна тема, не показват каквото и да е израстване и осъзнаване на предишни грешки. Арогантното му и дори нагло поведение, както и евтиният опит да ни шашне използвайки имената на двама от администраторите пък вече бяха и смехотворни...
На базата на това смятам, че наказанието не трябва да бъде махнато.
По-спокойно. Писах вече на Васил и очаквам отговор. Очакваш публично да си кажа IP-то ли? Не мисля. И не ви нападам, за сетен път ще повторя, че това беше приятелска забележка и то не към теб а към LadyDi. Много насериозно взимаш нещата. При условие, че ти не си админ (а въпроса ми беше отправен към админ) не виждам смисъл от участието ти в темата, още повече да казваш, че наказанието не трябва да ми бъде махнато е неуместно. Някакъв проблем ли има, че използвам имената на администраторите?