Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
Наглостта струи от този индивид просто.
Аз наглост не виждам от моя страна? Искам просто да се изясни случая и се обръщам към админите

За жалост той така и не схвана защо го питахме за ника, а не за IP-то, но продължава да вдига гири и да големее. Потресен съм...
Прав си, не схващам. Бана ми почти на 99% съм сигурен, че е по ИП. Защото когато вляза в началната страница ми пише директно, че съм изгонен и не ми дава въобще да си пиша акаунт и парола! Ако нещо не съм разбрал затова си тука ти - за да ми обясниш а не да се смееш на мой гръб. Обясни ми сега защо при условие, че съм баннат по ИП искаш ник да ти казвам, какво значение има?!

А да, аз може да съм просто модераторче, ама пак можех да ти помогна. Вече не смятам, че има смисъл и си заставам твърдо зад позицията, че си наглец, който лъже, че си е взел поука, което си личи от мненията ти тука, както и от мнения, които си публикувал в други теми.
Но предпочете да се заяждаш неуместно вместо да ми помогнеш, защото според тебе съм нагал, че се дразня, защото ме въртите тука няколко човека и никой не ми обясни какъв ми е бана (дали е перманентен), за колко време е (дали е изтекъл) и защо трябва ник да казвам като в интерес на истината дори не го помня - ЗАЩОТО НЕ СЪМ БАННАТ ПО НИК А ПО ИП! Ако нещо греша обясни ми, пак повтарям - затова си тука!