.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ние сме под прикритие.

И като съм админ, съм по-страшна от модераторите, така ли? Значи на един модератор можеш да му говориш каквото си поискаш, но пред админа мълчиш.
    И като сте "под прикритие" аз ли трябва да съм виновен, че не знам дали говоря с модератор или админ? Не си по-страшна, както видя извиних ти се преди да разбера, че си админ. Просто не можем да се разберем с тебе. Търсих помощ от админи, включват се модератори и ми се карат и ми се смеят - нормално е да се подразня, не мислиш ли?

Когато искаш да ти се свърши някаква работа, можеш поне да си учтив. Модераторите също могат да махат банове и понякога става по-бързо чрез тях. Можеше да си пуснеш още първото мнение учтиво, да попиташ защо толкова време имаш бан и също да споменеш по каква причина и на кой ник на IP-то е сложен бана. И проблемът можеше да се разреши още след първите ни мнения - моето и на manliftingbanner.
    Не искам да ми се свърши "някаква работа" а съм в правото си като потребител да попитам дали ми е изтекъл бана, за колко време е, и дали е перманентен. Нямам ли това право? Мисля, че първия ми пост е достатъчно учтив и от него се разбира какво имам предвид! Виж твоя първи пост насочен към мен и прецени дали не е язвителен, при условие, че с нищо не съм те провокирал. Още повече - при условие, че си админ не си направи труда да ми отговаряш конкретно на въпросите а директно започна да ме нападаш все едно бана ми е сложен вчера и видиш ли - искам веднага да ми се махне! Така прозвуча!

Но понеже очевидно не сме достатъчно респектиращи, сега ще се надяваш единствено на милостта на machoka, ако той прецени, че заслужаваш да ти се махне бана.
    Няма и нужда да сте респектиращи. По-важното е да сте обективни. Както казах - на Васил вече съм му писал и очаквам отговор.

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Защото, моето момче, това което ми описваш е стандартната процедура при банване на потребител. Опитваш се да влезеш във форума и понеже съм убеден, че не си забранил "бисквитките" (cookies за браузера) за този сайт, ти автоматично биваш "разпознат" като наказан потребител. Това няма общо с IP и затова вместо да се правиш на специалист и да търсиш най-висшестоящите (ехеее, колко такива хора съм видял като теб, ха), а беше отговорил на един нормален въпрос - да си кажеш ника, ние щяхме да ти дадем информация и да ти помогнем.

За жалост ти избра пътя на простака и наглеца, затова сега ставаш за смях... И всъщност настрои против теб хората, които можеха да ти помогнат. Сигурно си доволен от себе си...
    Не мисля, че е стандартна процедура. Банван съм и преди по ник - влизам си в сайта и чак когато си напиша акаунта и паролата и давам да се логна във форума - тогава ми изписва, че съм изгонен от там. А сега е съвсем различно - влизам в сайта и директно ми пише, че съм изгонен. Без да се налага да си пиша акаунт и парола. В такъв случай мисля, че е различно...

Не, не е различно...
    Това можеше да го кажеш още преди няколко поста. А не да се пробваш да ме "изпитваш" и след това да се подсмиваш на незнанието ми.

Но вече разбрахме, че явно си стар рецидивист по форумите и имаш достатъчно опит в банването. Напиши си старият ник и ще го проверим и е ти кажем, ако продължиш да увърташ - довечера заключвам темата, защото е изчерпана, а ти понасяш наказание за пускане на теми с несериозен характер в системния раздел. Лека вечер.
    Кой съм и защо съм няма значение. Да банван съм и преди. И какво от това? Нима ти преди не си банван? Всъщност ако се замислиш може и да се сетиш кой съм. Знам ви всичките кирливи ризи - сети ли се? Наричат ме "неудобния". Или точно защото си се сетил кой съм гледаш да ми правиш напук? За наказанието ми е през... сещаш се. Успя да ме провокираш с неадекватните си постове и да ме изкараш виновен защото съм попитал нещо което като потребител имам пълното право - браво! Ник-а съм го написал на Васил на ЛС, бъди спокоен. Предполагам, че е по-разумен от вас всичките тука и ще ми махне бана. Заключвай темата като искаш.

Мега фен Аватара на machoka
    1. Авторът да подхожда с по-голямо уважение към членовете на екипа.

2. Да си изчисти целия кеш на браузера и да влиза със стария ник. Бан на ИП няма, както вече стана ясно.

3. Да се държи както подобава на един възпитан човек, защото ако има скандал с член от екипа или друг потребител напред във времето, бана ще стане окончателен по всички параметри.

Ако някой ти се репчи, правилният път е да пишеш на мен, а не да му отвръщаш.. защото накрая ти ще го отнесеш.. или и двамата.

Мега фен Аватара на machoka
    Ситуацията се променя.

Стана ясно, че с ника си alexandr0v, m0lotov и сходните ямболски изцепки си заслужил перманентен бан във форума на тийнпроблем, така че на теб ти е забранено да пишеш от тук нататък.

Дискусията приключи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си