И като сте "под прикритие" аз ли трябва да съм виновен, че не знам дали говоря с модератор или админ? Не си по-страшна, както видя извиних ти се преди да разбера, че си админ. Просто не можем да се разберем с тебе. Търсих помощ от админи, включват се модератори и ми се карат и ми се смеят - нормално е да се подразня, не мислиш ли?Първоначално написано от LadyDi
Не искам да ми се свърши "някаква работа" а съм в правото си като потребител да попитам дали ми е изтекъл бана, за колко време е, и дали е перманентен. Нямам ли това право? Мисля, че първия ми пост е достатъчно учтив и от него се разбира какво имам предвид! Виж твоя първи пост насочен към мен и прецени дали не е язвителен, при условие, че с нищо не съм те провокирал. Още повече - при условие, че си админ не си направи труда да ми отговаряш конкретно на въпросите а директно започна да ме нападаш все едно бана ми е сложен вчера и видиш ли - искам веднага да ми се махне! Така прозвуча!Първоначално написано от LadyDi
Няма и нужда да сте респектиращи. По-важното е да сте обективни. Както казах - на Васил вече съм му писал и очаквам отговор.Първоначално написано от LadyDi
Не мисля, че е стандартна процедура. Банван съм и преди по ник - влизам си в сайта и чак когато си напиша акаунта и паролата и давам да се логна във форума - тогава ми изписва, че съм изгонен от там. А сега е съвсем различно - влизам в сайта и директно ми пише, че съм изгонен. Без да се налага да си пиша акаунт и парола. В такъв случай мисля, че е различно...Първоначално написано от manliftingbanner
Това можеше да го кажеш още преди няколко поста. А не да се пробваш да ме "изпитваш" и след това да се подсмиваш на незнанието ми.Първоначално написано от manliftingbanner
Кой съм и защо съм няма значение. Да банван съм и преди. И какво от това? Нима ти преди не си банван? Всъщност ако се замислиш може и да се сетиш кой съм. Знам ви всичките кирливи ризи - сети ли се? Наричат ме "неудобния". Или точно защото си се сетил кой съм гледаш да ми правиш напук? За наказанието ми е през... сещаш се. Успя да ме провокираш с неадекватните си постове и да ме изкараш виновен защото съм попитал нещо което като потребител имам пълното право - браво! Ник-а съм го написал на Васил на ЛС, бъди спокоен. Предполагам, че е по-разумен от вас всичките тука и ще ми махне бана. Заключвай темата като искаш.Първоначално написано от manliftingbanner
![]()
1. Авторът да подхожда с по-голямо уважение към членовете на екипа.
2. Да си изчисти целия кеш на браузера и да влиза със стария ник. Бан на ИП няма, както вече стана ясно.
3. Да се държи както подобава на един възпитан човек, защото ако има скандал с член от екипа или друг потребител напред във времето, бана ще стане окончателен по всички параметри.
Ако някой ти се репчи, правилният път е да пишеш на мен, а не да му отвръщаш.. защото накрая ти ще го отнесеш.. или и двамата.
Ситуацията се променя.
Стана ясно, че с ника си alexandr0v, m0lotov и сходните ямболски изцепки си заслужил перманентен бан във форума на тийнпроблем, така че на теб ти е забранено да пишеш от тук нататък.
Дискусията приключи.