.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Лицето ми ;xxx

Здравейте.
    Искам да Ви помоля за съвет.Имам разширени пори и оттам идват всички проблеми-> черни точки,пъпки .Също така кожата на челото ми се бели.
    Много се притеснавам и комплексирам от този проблем.Използвам крем от невен,някаква смеска от зехтин и невен,хума и т.н с една дума-бабини рецепти
    Какво ще ме посъветвате? Мислите ли че козметик ще успее да се справи(аз да,ама и вас да ви питам)
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Град
    Пловдив
    Д-р Магдалина Гюрова е моята дерматоложка,много добра.30 лева е прегледа. mgyurova.com e сайта,виж адреса там,защото го смени наскоро и не съм сиг как е.

От Пловдив
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

аз наскоро взех крем -маска на Clear Skin за стесняване на порите,но все още не мога да ти кажа точно какъв е ефекта.Ако искаш пробвай ,ти си знаеш
    А иначе за беленето на кожата ползвай хидратиращи кремове

Според мен си купи медицинска козметика на Ла Рош. Вземи си ежедневен крем за лице- Ефаклар Дуо,струва около 20лв,обаче наистина помага за разширени пори,пъпки и тнт.

Повече от фен
    Ако си от София мога да те пратя на точното място. Пиши откъде си. Само с кремчета няма да стане. Тук са нужни грижи от професионалист.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    еми за пъпки едно SOS ... бълшебно е а за другото там някакви на гарниер. а ти от къде си? мога да ти предложа някой
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си