- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подаръци
Какви подаръци мислите да вземете за половинкитеза си за идващите празници?![]()
тъй като сме от по скоро заедно 4 месеца и не сме си подарявали почти никакви подаръци мисля да му подаря портомоне и наша снимка в рамка![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За тази година решихме да си вземем антре за коридора. За сефте си правим общ подарък. И по-точно нуждата надделява над желанията. Определено ще имаме възможност да се радваме по-дълго на покупката.![]()
не знам дали ще се видим през ваканцията..
пф това разстояние ме убива![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
За Коледа мисля да му се подаря в едно еротично костюмче на Снежанка и да му взема едни мъжки прашки със слонче![]()
.. отделно романтична вечер и т.н. .. иначе мислех и за часовник Puma Led Watch, ама се отказах, щото той до тогава може да си го е взел вече
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Гаджето ти е адски късметлия, щом се сещаш за такива подаръци... много ме зарадва тая идеяПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
според вас за едногодишна връзка какъв трябва да е подаръка?в какъв стил?идеи?
Ами късметлия е, той за т'ва не иска тройка..Първоначално написано от Stotii
Шегувкам се
Мисля и стриптийз да му подаря заедно с костюма на Снежанка, щото иска от много време
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Същата работа.Първоначално написано от alonsooo
Иначе на нас ни се събират много празници през декември и януари. Коледа, Нова Година, правим една година и той има рожден ден.
Та понеже обожава да чете, мисля да му подаря ваучер за Хеликон на някаква по-впечатляваща стойност... а за другите неща - идея си нямам.
Вероятно за Нова година и едната ни годинка няма да си подаряваме, а само ще сме си двамата заедно някъде, можем и торта за годинката да спретнеми вече за рождения ден ще е нещо по-така
![]()
Вечеря за двама и хубава нощ заедно мисля ,че са достатъчни,а подаръкът е хубавият спомен,който ще остане след товаПървоначално написано от alonsooo
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!