Така..Историята ми е такава-преди една година едно момче искаше да сме заедно.Аз също го харесвах,но все още бях влюбена в бившия си.Таа тръгнахме,но нищо не се получи и скъсахме.След време пак тръгнахме,но нещо все ми ставаше и изведнъж сспирах да го искам.Скъсахме,после съжалявах.Цяло лято се забивахме,закачахме се и т.н.т.Септември той тръгна с една приятелка,на мен ми беше гадно,но не много.Ходиха няколко седмици и скъсаха.После той ми се обясняваше,че тръгнал с нея само,за да види как ще реагирам,че гледал нея и виждал мен и такива.Аз му бях адски ядосана,харесвах го,но от инат не тръгнах с него.Писахме си няколко месеца,бяхме пред тръгване,но той тръгна с една от най-добрите ми приятелки.Надявах се да скъсат бързо,но ходят вече един месец..Вчера му споделих какво чувствам към него,казах му,че вече съм забравила другия,но той ми каза,че за сега можем да сме само приятели.Не го понесох добре,стана ми супер гадно,отидох в банята и си написах неговото име на ръката ми..Вече си пишем,но само като приятели.Какво да правя..?Ако той скъса с нея и аз тръгна с него ще я загубя като приятелка,а наистина не искам,много я обичам,макар и тя никога да не ми го е казвала.А пък него адски много го искам..Моля ви,дайде ми съвет...