- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ :((((
Здравейте,
Аз съм момче на 15 години и страшно много харесвам едно момиче от моя клас да не кажа че съм влюбен в нея. Ние бяхме много блиски и я познавам много добре никога не съм мислел че мога да срещна такова момиче. Познавам я от 2 години в началото бяхме много блиски но аз не обичам да контактувам по скайп и понеже живея далеч от нея загубихме връзка за няколко месеца по времето на лятната ваканция и след това нещата доста се промениха вече не контактувахме толкова често и тя се беще сближила доста с други хора... и все пак с нея си останахме добри приятели много съм мислил по въпроса да и кажа че я харесвам и по едно време бях се решил но тя си намери приятел и сега незнам какво да правя харесвам я но не мога да и го кажа защото не знам как ще реагира и дали и тя ме харесва също толкова, мислех си да и кажа въпреки това че тя има приятел който според мен е пълен идиот или да оставя нещата така и да забравя за нея
моля помогнете ми какво да направя![]()
![]()
![]()
За теб той може да е пълен идиот, докато за нея той да е прекрасен. Стой си настрана и си чакай реда щом не си се опитал до сега. Освен ако момичето до сега не е показало, че има някакви чувства към теб, няма смисъл да си пъхаш главата като не трябва и да останеш и без приятелството.
ПС : блиЗки се пише със 'З'
Според мен трябва да и покажеш че държиш на нея а тя ще прецени по нататък с кого ще е например!!!
![]()
Първоначално написано от Stotii
+1! Изпуснал си си шанса... но все пак може да опиташ с леки намеци, няма глупави хора бас ловя че ще разбере какво имаш впредвид лека полека и ще разбереш дали има нещо към теб... ако и го сервираш изведнъж няма да знае как да реагира и може да не чуеш това което ти се иска! Успех!![]()
^_^
Добре бе човек, чак сега ли осъзна, че я харесваш?? ... трябвало е още преди да сте се отдалечили да и го кажеш ама станалото станало.Ти пак можеш да и покажеш, че я харесваш ама тя ако иска друго момче тя каузата е загубена. Пък и го има това нещо, че докато харесваш някого той за теб едва ли не е "перфектният" така, че дори и да не е така това си е едно подсъзнателно мислене и независимо дори това момче да е най-големия боклук и изобщо да не си заслужава, каквото и да и кажеш дори и да е истина тя няма да обърне кой знае какво внимание...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Голямо удоволствие ли ще ти достави ако и съсипеш връзката(да я разделиш с половинката и) само и само за да задоволиш своите интереси?!
Не се бъркай..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
колкото и гадно да звучи аз съм влюбен в нея и незнам какво да правя нон стпо мисля за нея а относно приятеля и не го познавам лично но повечето хора които го познават ми казаха че е идиот... и като стане дума за него все го псуват...
Заеби.
Тя те приема само като приятел, такъв и ще си останеш за нея. Недей да настояваш а се опитай да си останете само приятели и не прецаквай нещата. ;]
щом си е паднала по него омбре- и тя е идиотка! Не ти трябваПървоначално написано от koko25
момичета - много
![]()
Еми закъснял си особено, като не сте контактували 3 месеца. Защо не предприе нещо явно, че и преди си я харесвал ?
наистина трябваше да го направиш когато е била сама, но никога не е късно, ако той наистина е кретен само и ти не ставай като него, не прави глупости, нищо не става насила
6б3З10