.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм

Как да и кажа, че я обичам и искам да съм с нея?

Обичам едно момиче повече от година вече, всеки ден се виждаме..искам да и кажа че я обичам страшно много и че искам да съм с нея но незнам как да постъпя, какво да и кажа или как да и покажа.. сега събота и неделя ще е на селото си и само скайп ни свързва..по скайп ли да й кажа или на живо..

HELP !
    Като откача, откачам!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Скайп не е добра идея. Ама в никакъв случай. Година викаш, всеки ден ... ? Да не сте в един клас ?
    Както и да е. Препоръчвам те да й го кажеш в очите. Ако не знаеш какво да говориш- действай. Успех.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    О боже! Ти със всичкия ли си си? Не, че нещо ама само си пишете по скайп не се срещате нито нищо и я ОБИЧАШ и мани другото ще и се обясняваш в любов ПО СКАЙП.. Това НЕ Е ЛЮБОВ просто я харесваш. Като е така покани я да излезнете някъде ( в парка, на кафе).. ако те е срам само вие излезте първо в компания пък после само 2мата..
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Не е тей както си мислиш почти всеки ден съм с нея през ден два не е само по скайп..
    Като откача, откачам!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    Не е тей както си мислиш почти всеки ден съм с нея през ден два не е само по скайп..
    Хмм ми тогава какъв е проблема? Защо не и покажеш, че я харесваш?

П.С. Не използвай скайп това е възможно най-тъпия начин...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    трудно ми е..
    Като откача, откачам!

Супер фен Аватара на Stotii
    [quote"DarknessAngel"] Скайп не е добра идея. Ама в никакъв случай. [/quote] Направо си е трагична идеята

Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    трудно ми е..
    Еми стой си сам...

Пишеш и по скайп да излезете, отивате на рекичката/горичката/обора ....
    Лафите си а у... Начини по които да и го кажеш колкото щеш ..... но го изречи като мъж, а не си мънкай под носа като жена. Високо, смело и със самочувствие.От какво се страхуваш незнам ....

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    след като я виждаш най-добре е в очите да и го кажеш..не бъди страхливец..знам, че не ти е лесно, но щом я обичаш това е начина
    6б3З10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си