- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа, че я обичам и искам да съм с нея?
Обичам едно момиче повече от година вече, всеки ден се виждаме..искам да и кажа че я обичам страшно много и че искам да съм с нея но незнам как да постъпя, какво да и кажа или как да и покажа..сега събота и неделя ще е на селото си и само скайп ни свързва..по скайп ли да й кажа или на живо..
![]()
HELP !
Като откача, откачам!
Скайп не е добра идея. Ама в никакъв случай. Година викаш, всеки ден ... ? Да не сте в един клас ?
Както и да е. Препоръчвам те да й го кажеш в очите. Ако не знаеш какво да говориш- действай. Успех.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
О боже!Ти със всичкия ли си си? Не, че нещо ама само си пишете по скайп не се срещате нито нищо и я ОБИЧАШ и мани другото ще и се обясняваш в любов ПО СКАЙП.. Това НЕ Е ЛЮБОВ просто я харесваш. Като е така покани я да излезнете някъде ( в парка, на кафе).. ако те е срам само вие излезте първо в компания пък после само 2мата..
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не е тей както си мислиш почти всеки ден съм с нея през ден два не е само по скайп..
Като откача, откачам!
Хмм ми тогава какъв е проблема? Защо не и покажеш, че я харесваш?Първоначално написано от vasko9933
П.С. Не използвай скайп това е възможно най-тъпия начин...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
[quote"DarknessAngel"] Скайп не е добра идея. Ама в никакъв случай. [/quote] Направо си е трагична идеята![]()
![]()
![]()
Еми стой си сам...Първоначално написано от vasko9933
Пишеш и по скайп да излезете, отивате на рекичката/горичката/обора ....
Лафите си а у... Начини по които да и го кажеш колкото щеш ..... но го изречи като мъж, а не си мънкай под носа като жена. Високо, смело и със самочувствие.От какво се страхуваш незнам ....
след като я виждаш най-добре е в очите да и го кажеш..не бъди страхливец..знам, че не ти е лесно, но щом я обичаш това е начина
6б3З10