.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Изневерявам всяка божа вечер
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Все ми е тая какво прави, е поне може да ме извести за такова нещо.
    Нямам намерение на никого да се бъркам , както на мен никой не е посмял и дума да ми каже.
    По-важно е човека да си гледа децата, семейството , работата . С когото иска да спи инак .
    Инак, преди бях голямо врещяло, бившия(една от двете ми дълги връзки, 2г. и 6м.) ми беше в две редици постоянно строен. Ама накрая ми писна от кучешки/мекотелски истории и приключихме.
    И сегашния стана мекотело (да не говорим за междинните, почти не съм хващала мъж не-мекотело), ама съм го инструктирала да не ми обръща внимание.
    Иначе съм изневерявала, но не ги взимам тези неща навътре , както и близките ми - свикнали са ми .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха .. т'ва е едно от най - тъпите оправдания, които момче може да измисли!! .. колкото и да го обичам НЯМА да му простя при никакви обстоятелства!! ..

Да е мислил с горната глава!! ..

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хаха .. т'ва е едно от най - тъпите оправдания, които момче може да измисли!! .. колкото и да го обичам НЯМА да му простя при никакви обстоятелства!! ..

++Aпсолютно!!!И аз не бих простила ко ще да се е напил и да са го изнасилили едва ли не...Човек колкото и да е пиян винаги тря знай кво прай и с кой....така че това не е оправдание.Само прекалено глупави,наивни,и слабомислещи жени биха го приели за оправдание!!!

Хехе, бил пиян, незнаел къде се намира, незнаел какво прави.. Ама иначе знае пътя до вкъщи, няма да спи на улицата я Това е най-глупавото оправдание - "Бях пиян".
    Не бих простила.
    - Това е невъзможно! - казала Причината.
    - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
    - Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
    - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Божествено е да се прощава жениии. ЩЕ НИ ПРОЩАВАТЕ щом ни обичате вие прощавате, ние изневеряваме, вие прощавата ние изневеряваме и такаа
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Голям фен Аватара на s40t4
    Бог прощава, аз не...

Изневерила ли е еби я у гъза... не е единствена.. а и сега така стане, че повечето са .....

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Bastard
    Божествено е да се прощава жениии. ЩЕ НИ ПРОЩАВАТЕ щом ни обичате вие прощавате, ние изневеряваме, вие прощавата ние изневеряваме и такаа
    колко си заблуден просто .. НЕ Е РЕАЛНО!!

Град
    Улицата
    Алкохола не е оправдание!!!
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не, не бих простила. Изневерите са ми едно от най-омразните неща и може би единственото, за което на 101% твърдя, че никога не бих простила. Няма значение дали е под действието на алкохол или в трезво състояние, дали го и искал или не и изобщо - никакви обстоятелства не биха ме накарали да си сменя решението, без значение колко обичам въпросния човек
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Мисля, че това е първото ти мнение, с което съм напълно и 100% съгласна.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да, бих простил изневярата, породена от нетрезвеност...и ще очаквам същото от жена ми.

Аз мисля така:
    Колкото и да се лъжем колко е красив и розов днескашния свят, истината е, че изневери се случват и сигурно 80% от хората са го правили поне веднъж. (Колко са си го признали е друга тема.) Така че предпочитам да дойде и да ми го каже и да е заради алкохол отколкото заради чувства...те така.

И не изключвам и аз да го направя.

А сексът за една нощ без чувства не е изневяра в истинския смисъл на думата. Изневярата е нещо съзнателно, умишлено и най-вече търсено. Тя е изход от една несполучлива връзка. А инцидентът не отговаря на нито едно от тези условия.

Град
    in my world!
    Няма да му простя напивала съм се и ми се е искало но знам че после ще съжалявам и просто си казвам обичам го и няма да го нараня така.И затова за мен това не е оправдание
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на gret4ety
    Хахаха то аз ако го видя да се целува само с друга, та дори и да е пиян на свиня, никога не бих м простила. Апък да не говорим за секс, вечее...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При никакви обстоятелства не бих простила изневяра на този етап от връзката ни. Мимолетно, алкохол...не ми пука. За мен е нещо непростимо.

Град
    Варна, моретоо :)
    Не, естествено... к'во ме интересува дали е бил алкохол, трева или наркотици. Изневярата си е изневяра
    хЪх...

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не бих му простила Ако се случи аз да изневеря ( по не знам си какви причини ) също няма да очаквам той да ми прости. Макар че много по-гадно от това да дойде да ти каже тъй тъй напих се нали, е да го хванеш и да разбереш, че не е за първи път. Е това вече си е е*ало майката.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    София
    Значи предпочитате половинката ви да ви лъже в очите всеки ден и да не ви го казва, вместо да си признае грешката и да продължите напред?

Защото всеки, ако го направи, може да го стори незабележимо...още повече, ако е за една вечер с малко познат човек, с когото не поддържа никакъв контакт след тая случка.

Аз по-лесно бих простил призната лъжа, отколкото с години пазена.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако човекът значи много за мен бих му простила, да.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ForSaken city (:
    Не искам и НЯМА да простя.

ц.. не бих

за изневярата прошка няма, как ще я целуна по тая устата която е била не знам си на кой на пишката

Не зная как бих реагирала и постъпила, не зная дали бих простила. Аз лично съм на мнение, че подобни неща се случват (за жалост). Човек не може да бъде цял живот с един единствен партньор. В никакъв случай не оправдавам, но поради различни причини някой някога прави грешка - при употреба на алкохол, след скандал и т.н. Най-важното е той да ми признае, че е изневерил, а не да го научавам от други хора. Трудно е човек да се пребори с подобен проблем, защото се губи доверието. А без доверие - няма връзка. Лошото е,че то се гради дълго и трудно, а е нужна само една малка грешка, за да се разруши.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Значи предпочитате половинката ви да ви лъже в очите всеки ден и да не ви го казва, вместо да си признае грешката и да продължите напред?

Защото всеки, ако го направи, може да го стори незабележимо...още повече, ако е за една вечер с малко познат човек, с когото не поддържа никакъв контакт след тая случка.

Щом го е направил/а един път ще го направи и втри и трети и десети път.След като не може да само с мен значи не е за мен.От къде да знам дали не е бил/а с някоя спинозна сифилистична и триперозна кучка и дали е бил/а с балон.Ако твоята половинка ти лепне нещо без дори да подозира това дали ще и простиш?Какво като ти е казала?Дай да ти кажа че съм ти кръшнала и после докторите да ти кажат и че съм ти лепнала спин.Дали ще ти е гот?Не вярвам.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    Цитирай Първоначално написано от amk933

Щом го е направил/а един път ще го направи и втри и трети и десети път.След като не може да само с мен значи не е за мен.От къде да знам дали не е бил/а с някоя спинозна сифилистична и триперозна кучка и дали е бил/а с балон.Ако твоята половинка ти лепне нещо без дори да подозира това дали ще и простиш?Какво като ти е казала?Дай да ти кажа че съм ти кръшнала и после докторите да ти кажат и че съм ти лепнала спин.Дали ще ти е гот?Не вярвам.
    Чакай, чакай, чакай...

Точно това е още едно от нещата. Ако знае, че няма да я зарежа, като ми каже, че е била с друг, защото е била пияна, има много по-голям шанс да сподели с мен по-рано и така да не се стигне до там, че да ми лепне нещо...сиреч, например, да се изследва преди пак да си легне с мен.

Много ясно, че няма да ми е гот, ако ми лепнеш СПИН. Точно за това предпочитам да не криеш изневярата от мен. Или пък да разбера, че си ми изневерила (било-то и веднъж) 5 години по-късно като си видя позитивния тест за ХИВ, а съм спал само с теб.

В супер идеализиран свят живеете. Доверието е много повече от това да не ти кръшне веднъж. Това така или иначе се случва. И предпочитам 100 пъти да не ме лъже за нещо такова, отколкото да го разбера 3 години по-късно по начина описан горе. Така никога няма да го простя. Но, ако ми го каже преди пак да си е легнала с мен и ми го каже честно без да се налага да го разбирам от тук и от там, ще го простя много ясно. Доверието не е само да вярваш наивно в илюзионен, идеализиран образ на мечтаната половинка, която не изневерява, но и не съществува. Доверието е да повярваш в искреността на любовта на човека до теб. А тя струва далеч повече от една тъпа, необмислена постъпка.

Поне аз така виждам нещата. Да си верен/вярна не свършва с едно такова преживяване.

ПС: Мое мнение. Не го налагам на никого. Хората до 30 години са склонни да вярват в идеалистични, сюрреалистични образи. Но хората не сме толкова перфектни и идеални, друг е въпросът, че не си го признаваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си