.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    С едно мога да се съглася с тебе.Че признатия грая е половин грях.Има обаче едно НО.Представи си,че е забременяла от този с който е била,или най-лошото бременна от теб обаче вече заразена със СПИН.Тогава кво правим.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пак стигаме до тук:
    1. Очаквам жена ми да е достатъчно умна, за да изпие един Ескапел, ако сбърка по тоя начин и не е сигурна дали е било с презерватив. И тук пак опираме до доверието. Ако ми вярва, ако знае, че няма да реагирам като говедо, и ми сподели до 3тия ден, даже аз ще отида и ще и го купя. Ако е бременна --> аборт. Ако си иска и реши да го задържи, то е повече от ясно, че обича другия човек. Сиреч, тук не говорим просто за една вечер породена от алкохол, ами за нещо много по-дълбоко, което не е в спектъра на тази тема.

2. Ако е бременна и е болна от СПИН, 100% ще искам да ми роди детето. Не ме интересува какво е. Ще си го гледам. Ако ще и от СПИН да е болно. А нея си нямам и идея какво ще я правя. Че ще и простя, ще и простя. Болестта не променя постъпката от морална гледна точка. От там нататък си има чисто хигиенно-здравословни обстоятелства, които трябва да се вземат предвид.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    amk933, аз предпочитам да не знам, но живея в малък град и просто няма как да не науча. Тук се знае всеки кой с кого спи, изневерява, какви любовници има...Знае ли го повече от 1 човек-пиши я тайната бегала.
    Смятам, че за времето в което сме с моята половинка, сме си изградили достатъчно голямо доверие и помежду ни има много обич, че да не се случи нещо такова. Никой не е застрахован, но съм сигурна, че няма да ми изневери пиян, а само с ясно и будно съзнание, че иска друга жена. Същото важи и за мен. Средата ни е такава, че аз се срещам с повече мъже и имам повече шансове, защото съм млада, смея да твърдя привлекателна и общителна. Но аз си поставям някакви граници и до сега не съм ги прекрачвала. И аз пия, но си знам кое мога да направя и кое не. На 25 съм (а и той). Трябва да съм се научила да контролирам онова, което е между краката ми. Разбира се след време може нещата да са по-различни и да не ми пука, но за сега този момент не е дошъл. И в друга тема писах - спя до него готвя му, пера му, чистя и го посрещам винаги с топла храна и свежа усмивка, а той да ми изневерява...няма да стане просто. Обръщам му обувките на другата посока и до там.

Напълно те подкрепям Кремче.Ще им ходим по задниците,а те ще пият едно и не могат да си контролират пишките.Същото важи и за жените.Последното момче в живота ми 6 месеца ми се кълнеше колко много ме обичал как щял да умре за мен.Заминах на състезания за една седмица,връщам се и го заварвам у тях с друга.Колко бой яде от мене не е истина,един месец ходеше насинен..От тогава като ме види и сменява посоката на вървене.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Ако искаш секс, прави го с гаджето
    ами ако не искам с нея?

алкохола и наркотиците може да не са извинение, ама истина ли е, че замъгляват преценката? истина е.
    сега к'во? ше ми кажете, че тогава не трябва да пия изобщо щото, евентуално може да прасна някоя и гаджето ми ще е дълбоко наранена и няма да може да погледне мъж...
    ще стане лесбийка и накрая ше умре от хероин

няма да разказвам лични преживявания, щото ще ме заклеймите

пс- а пичетата да не се правят на много корави и оборотни, щото на приказки никой никога не би простил изневяра, ама много от тях са като болонки... :>

Все ми е тая какво прави, е поне може да ме извести за такова нещо.
    Нямам намерение на никого да се бъркам , както на мен никой не е посмял и дума да ми каже.
    По-важно е човека да си гледа децата, семейството , работата . С когото иска да спи инак .
    Инак, преди бях голямо врещяло, бившия(една от двете ми дълги връзки, 2г. и 6м.) ми беше в две редици постоянно строен. Ама накрая ми писна от кучешки/мекотелски истории и приключихме.
    И сегашния стана мекотело (да не говорим за междинните, почти не съм хващала мъж не-мекотело), ама съм го инструктирала да не ми обръща внимание.
    Иначе съм изневерявала, но не ги взимам тези неща навътре , както и близките ми - свикнали са ми .
    не, че нещо ама...не ядеш достатъчно бой
    ебавам се :>

иначе ако трябва да съм честен...мен ако някоя се опитва да ме "строява" ще види вратата по най-бързия начин

пс- от цялата тема само амк разсъждава адекватно и не живее в некъв измислен свят
    докато вие се тръшкате за нещо, което не е толкова фатално (защото има много по-гадни неща в тоя живот)

Аз предпочитам да се изчука с някой (било то пияна, надрусана или нещо друго...), от колкото да има чувства към някой друг и да ме лъже...

май не се изказах много правилно...по-добре би звучало, че ще ми е по-гадно при втория вариант

Град
    Свищов
    А аз предпочитам да съм с човек, за който сексът е същото като за мен - проява на чувствата. Предпочитам като не ме обича и не ме желае да ми го каже и да сме до там. Предпочитам да не ми изневерява. Предпочитам да ме обича и да не ме лъже. Предпочитам да има повече акъл в главата си и да не допуска да ме нарани. Предпочитам и той да е всеотдаен във нашата връзка както съм и аз. Изобщо много време съм преценявала кого да допусна в леглото си, в живота си, в дома си. След като вече 6 години и отгоре не сме си изневерявали и то в студентските ни години (19-25), значи съм намерила такъв мъж. Аз отговарям със същото.
    Аз поставям равенство между изневярата и липсата на любов.

никога не бих простила

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А аз предпочитам да съм с човек, за който сексът е същото като за мен - проява на чувствата. Предпочитам като не ме обича и не ме желае да ми го каже и да сме до там. Предпочитам да не ми изневерява. Предпочитам да ме обича и да не ме лъже. Предпочитам да има повече акъл в главата си и да не допуска да ме нарани. Предпочитам и той да е всеотдаен във нашата връзка както съм и аз. Изобщо много време съм преценявала кого да допусна в леглото си, в живота си, в дома си. След като вече 6 години и отгоре не сме си изневерявали и то в студентските ни години (19-25), значи съм намерила такъв мъж. Аз отговарям със същото.
    Аз поставям равенство между изневярата и липсата на любов.
    това е много хубаво...
    и аз предпочитам много неща, ама нема :>

живота не е такъв, какъвто ни се иска, а драмите породени от разминаването между идеализирания и реалния свят са напълно излишни

Град
    Пловдив

Re: Изневяра под въздействие на алкохол

Цитирай Първоначално написано от christina98877
    Здрваейте на всички Имам едно въпросче.. бихте ли простили на приятеля/приятелката ви ако под въздействие на алкохол прави секс с друг/друга.. бихте ли приели извинението му/й ако наистина го/я обичате и смятате ли , че алкохола би бил просто оправдание за изневярата ?
    Алокохола не е оправдание за нищо!
    Fashion and Styling

Аз гледам по малко по-различен начин на нещата. Първо, за мене единият секс без никакви чувства е, един вид, полуизневяра. Изневяра в пълния смисъл на думата е тази, в която са забъркани чувства. Според мен. Второ, един секс под въздейтвието на алкохола за мен не би означавал, че партньорът ми е спрял да ме обича и да държи на мен, а че нещо му липсва и поради някаква причина той не е успял да ми го каже или покаже до момента. Така че, да, колкото и да ми е гадно, бих му простила, но бих го подложила и на кръстосан разпит, за да изкопча от него всичко, което е останало скрито и ни спъва връзката.
    ПП: Всичко това при условие, че нещото се случва за първи и последен път - повтори ли се, дотам сме като двойка.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Аз гледам по малко по-различен начин на нещата. Първо, за мене единият секс без никакви чувства е, един вид, полуизневяра. Изневяра в пълния смисъл на думата е тази, в която са забъркани чувства. Според мен. Второ, един секс под въздейтвието на алкохола за мен не би означавал, че партньорът ми е спрял да ме обича и да държи на мен, а че нещо му липсва и поради някаква причина той не е успял да ми го каже или покаже до момента. Така че, да, колкото и да ми е гадно, бих му простила, но бих го подложила и на кръстосан разпит, за да изкопча от него всичко, което е останало скрито и ни спъва връзката.
    ПП: Всичко това при условие, че нещото се случва за първи и последен път - повтори ли се, дотам сме като двойка.
    Един човек да мисли като мен.

Сега всички видни форумни гадатели ще ти кажат, че случи ли се веднъж, ще се случи и втори път, и трети, и пети, и...., и.... Което така или иначе никой няма как да знае.

Браво де. Това исках да ти кажа. Малко хора мислят така. :P

Град
    Пловдив
    Еми не е ли същото ако пиян шофьор блъсне човек ,не го убие,само му счупи крака и да каже "извини ме не беше с лоши чувства" и полицаите да му простят поради тази причина?
    Fashion and Styling

Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Еми не е ли същото ако пиян шофьор блъсне човек ,не го убие,само му счупи крака и да каже "извини ме не беше с лоши чувства" и полицаите да му простят поради тази причина?
    Според мен не е същото, защото най-малкото тук няма опасност за ничий живот. Освен това човешките взаимоотношения са от онези работи, които никога не са само черни или само бели, и аз считам, че, когато нещо, свързано с тях, куца, то и двмата партньори имат вина, никога виновникът не е само един.
    Но пак казвам, това си е лично мое мнение и не желая да го налагам на никого, просто го изразявам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като нещо му липсва, да дойде при мен и да поговорим като зрели хора, да се постараем да изгладим несъответствията и да запълним липсите, а не да се въргаля в чужди кревати и после аз да треперя 6 месеца дали тестът за HIV ще е положителен или отрицателен и дали ELISA не е фалшивоотрицателна за половопредаваните гадини (и такива идеи се промъкнаха по-горе). Тц. Самият факт, че го е целувала друга и го е докосвала, няма да ми дава мира.
    Пожелал я е под въздействие на алкохол. Простя ли, може да реши, че това ще му е идеалното извинение да си кръшка и да се прибира при мен вкъщи. Не, мерси. Изгубеното доверие си е изгубено доверие. Предателството- също.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хахх нее не бих простила !!

Прощава се ... Ама то си е човещинка като пийне човек и хормоните напират хахахах....
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

аз лично съм го правил и гаджето ми го прости ... пак се напих и го повторих с мисълта че ше ми прости ама не се получи как я мислех...
    а ако сте забелязали има и такива моменти като хванеш в изневяра култовата реплика е "Е айде изневери ми и ти и ше сме квит..."
    I dont give a shit...

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Не бих простила.
    + Не бих простила дори да е бил пиян.Все пак си е изневяра
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Случвало ми се е. Не се ебяхме виждали от известно време с момичето ми, защото нямах възможност. Беше се напила, а предполагам имаше желание за секс и го направи под въздеиствието на алкохола. След това няколко седмици ми рева на раменете и се самосъжаляваше, но аз прекалено много я обичам за да я пусна, а и самата мисъл, че си е признала, вместо да го крие в тайна, показва, че наистина съжалява и иска да бъде с мен.

Че бих простила, бих, но не и след оправдание "Бях пиян". Няма смисъл да коментирам защо, това просто не е оправдание.

Връзката ми става сериозна, обичам го и напоследък все повече се замислям на този или на по-следващ етап какво ще правя ако ми изневери. Доверие естествено му имам, но всичко се случва.

Не подкрепям мнението на някои съфорумци, че признатият грях бил половин грях. Това е чиста манипулация. Аз лично съм признавала с надеждата отсрещният да оцени това, че съм откровена и да се смекчат обстоятелствата. Получава се. Дали наистина съм изпитвала вина, няма значение, защото е важно това, че едно признание може въобще да не е породено от разкаяние. Хората са добри в измамите и стават все по-добри в манипулацията.

Евентуалната прошка зависи от цялата ситуация - връзката, чувствата, вида на изневярата, причината за изневярата. Смятам обаче, че всеки човек заслужава втори шанс, не сме безгрешни. Не съм изневерявала, но си представям колко зле бих се чувствала, ако съм осъзнала, че е грешка. Няма как да съм сигурна дали мъжът ми се разкайва наистина, но ще рискувам и ще му дам шанс. Не и трети обаче Тогава вече ще знам колко се разкайва.

Град
    Свищов
    Днес по повод "Забранена любов", в която Андрей казва - "спах с нея, но не значи нищо, аз обичам теб" на Марина, ми дойде на езика нещо много точно - да, може да я обича, но в този момент не я е обичал достатъчно, за да не я нарани...Няма какво да коментирам повече. Освен атрибути в гащите, имаме и нещо в главите.

Никога не прощавам изневяра..независимо дали е бил под въздействието на алкохол.....това че е бил под въздействието на алкохола не го оправдава......аз никога не бих и няма да простя изневяра....

Благодаря на всички които писаха в темата : ) И искам да ви кажа ВЪПРЕКИ ВСИЧКО да не забравяте ,че никой не е безгрешен и че всеки би могъл да направи неща , за който да съжалява .. наистина трябва да се научим да сме по добри ,, да си прощаваме,, да изживяваме всяка секунда от живота си пълноценно ..

п.с Казвам това за нещата от живота попринцип ... провокирана от темата : )

Дали се е напил/а или не, ФАКТ Е, нали ... Аззз лично не бих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си