.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Голям фен Аватара на magita
    Бих простила дори да го е направил без въздействието на алкохол, но ако е еднократно
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Днес по повод "Забранена любов", в която Андрей казва - "спах с нея, но не значи нищо, аз обичам теб" на Марина, ми дойде на езика нещо много точно - да, може да я обича, но в този момент не я е обичал достатъчно, за да не я нарани...Няма какво да коментирам повече. Освен атрибути в гащите, имаме и нещо в главите.
    Тва в главите е рядко срещано явление.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Бих простила, ако знам, че не било породено от нещо различно от нагон.
    Християнка не съм, но вярвам, че прошката е нещо удивително, така че сериозно бих се постарала да се извися духовно. После с месеци ще му излиза през носа, но трябва да има справедливост!

amk933,евала -много си прав

Ако се е случило да бъде с друга - по-добре да ми го каже,дори и на трезва глава да е било.Значи нещо се е счупило или е липсвало и трябва да го изградим наново...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Аз гледам по малко по-различен начин на нещата. Първо, за мене единият секс без никакви чувства е, един вид, полуизневяра. Изневяра в пълния смисъл на думата е тази, в която са забъркани чувства. Според мен. Второ, един секс под въздейтвието на алкохола за мен не би означавал, че партньорът ми е спрял да ме обича и да държи на мен, а че нещо му липсва и поради някаква причина той не е успял да ми го каже или покаже до момента. Така че, да, колкото и да ми е гадно, бих му простила, но бих го подложила и на кръстосан разпит, за да изкопча от него всичко, което е останало скрито и ни спъва връзката.
    ПП: Всичко това при условие, че нещото се случва за първи и последен път - повтори ли се, дотам сме като двойка.
    Един човек да мисли като мен.

Сега всички видни форумни гадатели ще ти кажат, че случи ли се веднъж, ще се случи и втори път, и трети, и пети, и...., и.... Което така или иначе никой няма как да знае.

Браво де. Това исках да ти кажа. Малко хора мислят така. :P
    по-скоро така...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като ви изневерят...пак ще говорим. Няма непростими неща в абсолютния случай, защото винаги има обстоятелства, а и хората са различни. И все пак има някакви граници на нормално човешко общуване между двама партньори, които не бива да се преминават - да не ме бие, да не ме насилва, да не ме лъже (тук включвам да ми е верен)...и прочие.
    Бихте ли простили на партньора си насилие, ако е пил? Това оправдава ли го? Алкохолът извинение ли е? Ако той пие до там, че не може да се контролира и да помни, хич няма и да съм с него. Аз пияница, женкар, побойник и наркоман не искам и за щастие - нямам!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    krem4et0 ни изнесе поредната лекция, пълна с мъдри мисли и житейски постулати. Ясно ни е, че имаш идеалната връзка с идеалния човек, правите си всичко заедно, без изневери, лъжи и т.н. Откъде тогава си наясно какво е да ти изневерят (говорим за личен опит, не за филми, книжки, разкази на приятелки)?

Радвайте се на това, което имате, стига сте се опитвали да давате акъл на другите какви трябва да бъдат, не винаги ви се отдава. А и като си блъснат 1-2 пъти главата, би трябвало да се освестят. Ако не се, толкова по-зле за тях. В повечето случаи съветите така или иначе остават напразни.

Някой по-горе говореше за прошката, помислете върху това.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    DarkTemplar що да е лекция много неща ми харесват от мисленето на krem4et0 и много нейни мнения съм засичала,и твърдо я подкрепям,защото и аз съм като нея..само дето мойта връзка е 1 година и нещо,не е дълга колкото неината.И аз съм твърдо против изневерите и няма значение причината..особенно това за алкохола вече е твърде тревиално.Може би мн от вас не са като нас..смисъл не живеят с приятелите си,не правят всичко за тях..например да му готвиш да чистиш переш изобщо всичко да правиш за човека до себе си..и кво той да иде да ти изневери.Не знам ти ако имаш сериозна приятелка и с която споделяте собствено жилище и за която правиш всичко необходимо да се чувства добре как ще се почувстваш ако ти изневери???

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    DarkTemplar, много започваш да ми се набиваш в очи от известно време.
    kiki1991, shell, PoRcHeTaTa1, Neftochimic, MedSestrata, постарайте се да не виждам повече ваши мнения, които се състоят от цитат или плюсче.
    umri, не разводнявай темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

kiki1991, изказах мнение от позицията на човек, който има опит със сериозна връзка и замесени подобни неща в нея. Строго индивидуално е, макар че почти при всеки системните изневери не се толерират и тва обикновено означава край на връзката. Еднократните някак по-лесно минават (в общия случай). Най-големият проблем тук, както и в много подобни ситуации е не самата изневяра, а гузната съвест на "съгрешилата", която търси съчувствие и едва ли не оправдание за грешката си.

kalpazanka, да плача ли?

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Честно казано не бих ... Това не е оправдние за мен. Колкото и да го обичам не бих му простила. А той колкото и да ме обича ще се научи да живее без мен
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    DarkTemplar, знам, защото са ме мамили и са ми изневерявали. Не със секс, но измяната си е измяна.
    Не простих, но обичах и болеше. А отношенията ни с онзи човек нямаха нищо общо с настоящия.

А и връзката ми не е идеална. И ние като всички хора си имаме проблеми и търкания. Ако не се скараме поне 1 път седмично, значи нещо не е наред. Но проблемите ни са други. В тази тема се говори за изневяра. Е, не ми е изневерявал и аз на него не съм. Не бих могла да продължа по старому.

Измяната е въпрос на лично възприятие, за другото съм съгласен. Макар че когато има изневяра, вина носят и 2мата партньори, дъвкали сме го доста пъти тук.

Що се отнася до връзката ти, коментирах я на базата на това, което съм чел като твои коментари. Както и е да е.

Дано повече хора са прочели и разбрали 2рия абзац от предишния ми пост и най-вече последното изречение от поста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си