- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра под въздействие на алкохол
Бих простила дори да го е направил без въздействието на алкохол, но ако е еднократно
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Тва в главите е рядко срещано явление.Първоначално написано от krem4et0
Temet Nosce
벨야카
Бих простила, ако знам, че не било породено от нещо различно от нагон.
Християнка не съм, но вярвам, че прошката е нещо удивително, така че сериозно бих се постарала да се извися духовно. После с месеци ще му излиза през носа, но трябва да има справедливост!
по-скоро така...Първоначално написано от amk933
![]()
Като ви изневерят...пак ще говорим. Няма непростими неща в абсолютния случай, защото винаги има обстоятелства, а и хората са различни. И все пак има някакви граници на нормално човешко общуване между двама партньори, които не бива да се преминават - да не ме бие, да не ме насилва, да не ме лъже (тук включвам да ми е верен)...и прочие.
Бихте ли простили на партньора си насилие, ако е пил? Това оправдава ли го? Алкохолът извинение ли е? Ако той пие до там, че не може да се контролира и да помни, хич няма и да съм с него. Аз пияница, женкар, побойник и наркоман не искам и за щастие - нямам!
krem4et0 ни изнесе поредната лекция, пълна с мъдри мисли и житейски постулати.Ясно ни е, че имаш идеалната връзка с идеалния човек, правите си всичко заедно, без изневери, лъжи и т.н. Откъде тогава си наясно какво е да ти изневерят (говорим за личен опит, не за филми, книжки, разкази на приятелки)?
Радвайте се на това, което имате, стига сте се опитвали да давате акъл на другите какви трябва да бъдат, не винаги ви се отдава. А и като си блъснат 1-2 пъти главата, би трябвало да се освестят. Ако не се, толкова по-зле за тях. В повечето случаи съветите така или иначе остават напразни.
Някой по-горе говореше за прошката, помислете върху това.
DarkTemplar що да е лекция много неща ми харесват от мисленето на krem4et0 и много нейни мнения съм засичала,и твърдо я подкрепям,защото и аз съм като нея..само дето мойта връзка е 1 година и нещо,не е дълга колкото неината.И аз съм твърдо против изневерите и няма значение причината..особенно това за алкохола вече е твърде тревиално.Може би мн от вас не са като нас..смисъл не живеят с приятелите си,не правят всичко за тях..например да му готвиш да чистиш переш изобщо всичко да правиш за човека до себе си..и кво той да иде да ти изневери.Не знам ти ако имаш сериозна приятелка и с която споделяте собствено жилище и за която правиш всичко необходимо да се чувства добре как ще се почувстваш ако ти изневери???
DarkTemplar, много започваш да ми се набиваш в очи от известно време.
kiki1991, shell, PoRcHeTaTa1, Neftochimic, MedSestrata, постарайте се да не виждам повече ваши мнения, които се състоят от цитат или плюсче.
umri, не разводнявай темата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kiki1991, изказах мнение от позицията на човек, който има опит със сериозна връзка и замесени подобни неща в нея. Строго индивидуално е, макар че почти при всеки системните изневери не се толерират и тва обикновено означава край на връзката. Еднократните някак по-лесно минават (в общия случай). Най-големият проблем тук, както и в много подобни ситуации е не самата изневяра, а гузната съвест на "съгрешилата", която търси съчувствие и едва ли не оправдание за грешката си.
kalpazanka, да плача ли?![]()
Честно казано не бих ... Това не е оправдние за мен. Колкото и да го обичам не бих му простила. А той колкото и да ме обича ще се научи да живее без мен
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
DarkTemplar, знам, защото са ме мамили и са ми изневерявали. Не със секс, но измяната си е измяна.
Не простих, но обичах и болеше. А отношенията ни с онзи човек нямаха нищо общо с настоящия.
А и връзката ми не е идеална. И ние като всички хора си имаме проблеми и търкания. Ако не се скараме поне 1 път седмично, значи нещо не е наред. Но проблемите ни са други. В тази тема се говори за изневяра. Е, не ми е изневерявал и аз на него не съм. Не бих могла да продължа по старому.
Измяната е въпрос на лично възприятие, за другото съм съгласен. Макар че когато има изневяра, вина носят и 2мата партньори, дъвкали сме го доста пъти тук.
Що се отнася до връзката ти, коментирах я на базата на това, което съм чел като твои коментари. Както и е да е.
Дано повече хора са прочели и разбрали 2рия абзац от предишния ми пост и най-вече последното изречение от поста.