- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм имал гадже
Здр!Аз съм момче и маи месец навърших 17г.,а все още нямам гадже.Проблема е че не говоря и съм прекалено срамежлив.Понякога много рядко като излизам с приятелите ми и започват да си говорят некви фантазии и измислици ,аз не взимам участие изобщо щото нз кво да говоря.Понякога има някое момиче дето ме пита някои въпрос ама познати от детство и аз им отговарям директно,ама аз никога не съм задавал вапрос на момиче камо ли да я заговоря
.Моля някои да даде някои съвети за такива като мен щото вярвам че има
.
т.1 и т.7
krem4et0
не бъди срамежлив ....Първоначално написано от stefan7202
или тръгна с някоя приятелка от детсвотоо ии така
ще натрупаш някакъв опит
и няма да се срамуваш ;п хеех
а иии да ти кажа ... няма от какво да се срамуваши да те отрежат пак не се предавай ^^
![]()
Не трябва да си срамежлив, трябва да живееш за себе си, да не ти пука от никой друг по никакъв повод !
Специално мен са ме късали 2 пъти, но както каза seion не се предавай !
Стани красив и атлетичен.
На мен това ми реши проблемите.
пак казвам ... никога не е късноПървоначално написано от mArMaLaDkA
а и честно казано аз не съм си имал сериозна приятелка до 18 годишна възраст
не защото съм бил срамежлив или пък нежелан
просто не виждам смисъл на тези години ... трудно ще извелчеш нещо от връзка като си на 15-16 години
сега имах сериозна връзка
и в крайна сметка пак останах разочарован
такаче хахах
![]()
То не е до това дали е имал връзки. Цялото поведение на автора е анти-мъжко. Няма подход, няма себеусещане, нищо. Той не знае как да общува със собствените си приятели, какво остава за човек, когото харесва(т.е когато е нормално още повече да се притеснява и да "забива")?
От връзките винаги може да се извлече някаква поука, независимо дали си на 15 или 25. А дали човекът до теб повече ти е дал или взел, е вече друг въпрос.
той каза,че с приятелите си му е норналноПървоначално написано от mArMaLaDkA
че им е отговарял веднага и т.н.
както и да е прав/а си доста ама според мен не трябва да му убиваш надеждите
![]()
еее и аз съм срамежлива и то повече ще се взеемаме ли![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Просто се отпусни ии не се спичай толкова.
хах познавам едно момиче също като теб е...само разлика в годините....на 18 еПървоначално написано от stefan7202
![]()
ПП:хвани си кака да те отрака![]()
![]()
![]()
![]()
Удари някой, с нещо остро. Това винаги помага на нас да си оправим настроението.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ти нали си лезби, някак си е невъзможно ;дПървоначално написано от xKiFlA
Е той момчето език няма ли да лиже а и дупка има за лизанеПървоначално написано от Reaper93
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Девствен ще умреш![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
да ти имам проблемана мен неможе да ми спре устата като съм пред момиче...и все кат приказвам на всяка втора думя гафя с нещо..
бъзикай ги малко, фани ги за задника
като сте в компания бъди по нахален...изръси 2-3 простотии но не прекалявай
![]()
да ти имам проблемана мен неможе да ми спре устата като съм пред момиче...и все кат приказвам на всяка втора думя гафя с нещо..
бъзикай ги малко, фани ги за задника
като сте в компания бъди по нахален...изръси 2-3 простотии но не прекалявай
![]()
Що бе, може да реши да последва нашия съвет, и да реши теб да цапне с нещо остро, и да се възползва след това.Първоначално написано от BlindedAngel
Девствеността не е константа. Това научих през 12тте години училище.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Имаше един лаф, който ми повтаряха доста дълго време...
"Мъжете са като компютрите - колкото по-дълго чакаш, толкова по-добър получаваш"
В твоя случай ще стане "Жените..."
Не се отчайвай!![]()
а кой ти е казал че го търса за гаджеПървоначално написано от Reaper93
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ке си хванеш, спокич.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Има едно единствено спасение. МЕТНИ СИ ПЦто ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА И ИЗЛЕЗ НАВЪН !!!!!!!
Охх... големи глупости прочетохИмаше и доста верни съвети, ама т'ва с компютъра... тцтц. Човек не може да пита за помощ, вече му отписахте и компа
![]()
Виж сега... опитай се да преодолееш тази срамежливост, просто бъди себе сиПробвай първо пред приятелите си и малко по малко ще свикнеш да се държиш по-открито. Трябва да направиш това основно за себе си... след като се отпуснеш сам ще можеш да решиш проблема с момичето =]
За да преодолеем плахостта, разбира се най-важно е да разберем причините, които я пораждат. Скромността не описва цялостния храктер на човека, но показва някаква страна от неговото поведение. Често това е свързано с невярното разбиране какво мислят другите за вас. Ако смятате, че другите ви осъждат, че не ви обичат или че не сте толкова добри, колкото тях, това води до постоянна напрегнатост.
Най-неблагоприятният изход на вашата плахост и неувереност може да доведе до това другите да ви приемат като високомерен, необщителен и невъзпитан човек.
В действителност обяснението е съвсем друго - вие сте в капана на собствените си чувства и не сте в състояние да отделяте внимание на другите. Страхувате се да изразявате и говорите за своите истински чувства и мисли и по този начин се лишавате от много радости.
Предлагаме ви няколко важни стъпки, които ще ви помогнат да преодолеете своята плахост:
1. Направете усилие и престанете да се вълнувате за това, какво другите мислят за вас. Хората, с които си струва да общувате, ще съдят за вас не само по външните ви прояви, но и по това какъв човек сте в действителност.
2. Настройте се на позитивна вълна. Вместо да се стремите към съвършенство, погледнете реално своите достойнства и недостатъци. Не може всеки да е на вашето мнение, което не означава, че се отнася към вас негативно.
3. Оценявайте другите честно и не им приписвайте лоши намерения. Вместо да си мислите, че ви презират, повярвайте, че виждат във вас равностоен човек.
4. Учете са да бъдете общителни. Заставяйте се да се усмихвате , да приветствате другите хора, да завържете разговор. Помнете, че вие носите 50% от отговорността. Другият човек трябва да поеме останалите 50%.
5. Постарайте се да се отнасяте към себе си с чувство за хумор. Не се укорявайте, ако сте казали нещо неуместно. Просто се отпуснете и продължете разговора.
6. Поставяйте си значими, но реални цели. Започнете да разговаряте с другите, дръжте се уверено.
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир