.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ох божке страшни сте Аре направете си една тема бее... мноо смях ше пада.
    сори за спама ама се късам от смях
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Балчик
    "по боклук" ауе, кифлата се има за нещо много, ама като и гледам езика и правописа и гигантското и самочуствие...

Извод: това е някаква дебела пача, която е тормозена всекидневно с подигравки и обиди. Сега си мисли, че тука може да бъде най-популярната и да ни накара да я мислим за някакво готино момиче, защото в реалния свят не е.

Няма какво да и се връзвате на акъла. Не виждате ли? Тя казва, че не говорели със селяни и боклуци, но продължава. Казва, че няма да пише повече, но пак се връща.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от SwEtyy
    "по боклук" ауе, кифлата се има за нещо много, ама като и гледам езика и правописа и гигантското и самочуствие...

Извод: това е някаква дебела пача, която е тормозена всекидневно с подигравки и обиди. Сега си мисли, че тука може да бъде най-популярната и да ни накара да я мислим за някакво готино момиче, защото в реалния свят не е.

Няма какво да и се връзвате на акъла. Не виждате ли? Тя казва, че не говорели със селяни и боклуци, но продължава. Казва, че няма да пише повече, но пак се връща.
    Майко човек, точно това се опитвах да кажа, ама не ми се получи. ;д *BOW* !!
    Аре кифлата да бегай от тука, никой не та ще. Нали си мноу вървежна, вари да са доказваш в реалния свят.. ;]]

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Град
    Плевен

аз дебела ли бе ? без да си ме виждала

Ако бях такава.. нямаше да съм от най харесваните в училище :P

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    ехее очаквах да не отговориш!!! все пак беше писала,че няма да отговаряш...сетих се за един юзър който беше писал,че се махаш от темата и след 5 мин се връщаш теорията му е вярна да интересуваш се да се правиш на интересна като демонстрираш кифленските номерца може би сме "под теб" така е не сме от кифлите о0о колко си проста!!!
    Искам да се похваля, че това съм аз
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxx

аз дебела ли бе ? без да си ме виждала

Ако бях такава.. нямаше да съм от най харесваните в училище :P
    Нали се сещаш, че по същата логика и ти не си виждала никои от форума и викаш, че сме грозни, и докажи, че си харесвана и аз мога да кажа, че всичките момичета косите си палят за да са с мен
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

oleee da ti imam samo4stvieto izvinete 4e pisha baq kusni4ko oba4e taq nervi mnogo purvo nikoi ne q e pital dali i haresva rusta na mom4eto i tq pak prodaljava ako beshe v moq grad nqmashe da se priberesh v kushti kato izleznesh kazvam ti uspokoi malko topkite i zemi se pogledni nali pretendirash 4e si iziskana i nad vsi4ki ti pishesh kato purvata selqnka deto nqma i osnovno pogledni se malko mursha i polovina

Повече от фен Аватара на Falstad
    Темата е на повече от 4 години...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си