- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хапчета за ''разтеж''
Ох божке страшни стеАре направете си една тема бее... мноо смях ше пада.
сори за спама ама се късам от смях![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
![]()
![]()
"по боклук" ауе, кифлата се има за нещо много, ама като и гледам езика и правописа и гигантското и самочуствие...
Извод: това е някаква дебела пача, която е тормозена всекидневно с подигравки и обиди. Сега си мисли, че тука може да бъде най-популярната и да ни накара да я мислим за някакво готино момиче, защото в реалния свят не е.
Няма какво да и се връзвате на акъла. Не виждате ли? Тя казва, че не говорели със селяни и боклуци, но продължава. Казва, че няма да пише повече, но пак се връща.
аз дебела ли бе ?Първоначално написано от SwEtyy
без да си ме виждала
![]()
Ако бях такава.. нямаше да съм от най харесваните в училище:P
Искам да се похваля, че това съм азПървоначално написано от chemist9009
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Нали се сещаш, че по същата логика и ти не си виждала никои от форума и викаш, че сме грозни, и докажи, че си харесвана и аз мога да кажа, че всичките момичета косите си палят за да са с менПървоначално написано от xKiFlAxx
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
oleee da ti imam samo4stvieto izvinete 4e pisha baq kusni4ko oba4e taq nervi mnogo purvo nikoi ne q e pital dali i haresva rusta na mom4eto i tq pak prodaljava ako beshe v moq grad nqmashe da se priberesh v kushti kato izleznesh kazvam ti uspokoi malko topkite i zemi se pogledni nali pretendirash 4e si iziskana i nad vsi4ki ti pishesh kato purvata selqnka deto nqma i osnovno pogledni se malko mursha i polovina