Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxx
Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
Кифло, моля те, напусни форума.. не виждаш ли че всички си праят ташак с теб.. ква си проста не е истина.. напусни, няма да липсваш на никой обещавам !!! С твоите тъпи коментари, лишени от всякаква истина и логика просто правиш кефа тука на сички да та обиждат.. Не знам ти вярваш ли си, защото ние не вярваме на нищо, което казваш. Нервиш ма! Ако бях от Плевен, уверявам те чещеше да изядеш големия. Сори за флууда, но тази пача със огромно самочуствие без покритие, много ме ядосва..
Ти пък ква си че да ми казваш кво да права ма пикла! Кво ще стане като дойдеш в Плевен..? най вероятно няма да става нищо повече от теб.. тва ако искаш идвай
Не знам защо пиша с боклуци въобще

chemist..по боклук си и от нея . теб даже няма да отговарям
айдее да ви няма боклучета..долууу :P
OoooOo колко си простааа, има ли смиисъл с теб да говоряя, ооОо колко си проста, имаа ли смисъл, оОоо НЕ !!
мършо долна от къде го вадиш това самочуствие ма грозно. ако та фана ши та завра в на козела задника. за кво обиждаш хората ве мърло, не са виждаш ква си тъпа че ще и спори.. ей такива като тебе заслужават як бой майна. ама аз какво ли се заканвам, то ше си намериш майстора рано или късно . ))) Пхахах с боклуци не си пишела ми ти ква си маааааа кат не си пишеш с боклуци за кво ми пишеш.. смешкееееей бегай от тука..смешка ;]]
забелязваш ли как псуваш и се излагаш като селянка
за разлика от теб аз никога не го правя. Със селяни работа си нямам :P

и по полека се напъва да не вземе да се изпуснеш