Преди да започна, ще ти кажа нещо, коеот съм научил от краткия си престой на тоя свят - "Срама не е довел до нищо хубаво!"
Дават ли ти - взимай, можеш ли - прави го, искаш ли - искай .. това е..
Колкото до това, което си споделил - какво да ти кажа..колкото и да го говоря и аз съм имал същите проблеми.."Абе тя са колко е богата...абе тя са колко е хубава.. абе тя са кой знае къв пич търсиии...абе мойта кола не е от тия бързитее... абе аз такова аз онакова.. " - Няма братко.Ставаш, нарамваш си достойнството колкото и да е , отиваш и я заговаряш.Друг варянт няма.Има и нещо друго - според теб е глупаво да се заговаряте по скайп или нещо такова.. Е попринцип е така, но и това помага понякога.99% от момичетата, с които съм бил са точно по тоя начин...Случки имам колкото искаш.. Ако можеш да и пишеш пиши и .. Говорете на общи теми едно друго, говорете си за нещата от живота, за това кой какво харесва и предпочита..Но в никакъв случай за понятието "нас" особено в първия разговор.Повярвай ми от собствено патило, на другия ден като се видите в даскало ще се гледате по много по различен начин.Пък знае ли човек - може да се окаже оправно момичето и да предприеме първата крачка тя
Успех