- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Здравейте! Мъжко съм и не разбирам много от женските ''проблеми''. Днес в училище спорих с една съученичка, че всъщност, когато едно момиче прави секс за първи път еее възможно и почти сигурно, че цикълът й ще закъснее. Тя обаче не беше толкова сигурна иии тъй като и двамата нямаме личен опит, иии се обзаложихме...въпросът ми е: ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?
П.П: Отскоро съм тук ии мисля, че има подобни теми, но ще е супер ако и отговорите...
Възможно е, но не е задлжително.При всеки е индивидуално.На мен след първия път не ми закъсня, дойде си ми навреме.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1 така е при всеки е индивидуално,но много често се получава закасняванеПървоначално написано от LovelyGirl
Не мисля, че е толкова често закъснението, колкото се говори. На мен лично не ми закъсня след първия път. С много момичета съм говорила по подобни въпроси и на повечето не им се е изменял цикълът.
Ако е налице закъснение според мен главната причина е притеснението на момичето от евентуален фал.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
съгласенПървоначално написано от kiki1991
и аз съм забелязалаче някои момичета им закъснява не само при първия път. амана някои им е доста редовен и не им закъснява.![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
На мен преди първия секс менструацията ми си беше почти желязна- знаеше си кога идва, знаеше си, че трябва да ме скъса от болки, да е дълга и да спре след пет дни. След като започнах да правя секс първият път след това ми дойде три дни по-късно, но по абсолютно същия начин - болезнена, обилна, продължителна, продължителността на месесечният ми цикъл си остана същата, така че предполагам, че това забавяне беше заради стрес пноже се притеснявах заради невъзможен гаф.
мойта път си дойде на време и от тогава си ми е супер редовна (както преди това) :P
Не е задължително. На мен и на няколко мои познати ни подрани със седмица.
Трагедията е пълна...
зависи...може да отсъства за доста дълъг период от време...9 месеца например
Тя съученичката ти много точно и ясно ти го е обяснила.
За справка - автора на темата си е мислел, че менструацията се забавя с няколко месеца, пък съученичката му спорела, че било въпрос на дни.
В смисъл, не знам защо изобщо си спорил с нея, звучеше нелепо докато го слушах .
П.С: Мамка му, защо глобалната мрежа е толкова малка , все се натъкваш на познати .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Светът е малък, друго не мога да ти кажаПървоначално написано от NomNomNom
![]()
И теб още миналата година съм те засичалаПървоначално написано от gogo4o4o
![]()
Как да ти кажа, ще спечелите много пари, ама искам и аз процент за дето намерих темата![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съученичката добре ти го е казала. И тук хората добре ти го казаха. Може да се получи малко разбичкване с датите, ама пък няколко месеца, както ти твърдеше, .. че тя да не е бременна..![]()
Остави го момчето, не стига че се е изложил с ебати простотията , ами сега и пари дължиПървоначално написано от FreakBitch
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
60 кинта са си 60 кинтаПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Ако някога се прибера, ще питам моите колко ми дължат от 40те им леваПървоначално написано от gogo4o4o
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Само аз ли не разбирам каква е логиката и връзката на това да правиш секс и при положение, че не са ставали гафове да ти закъснява. Ако ти е нередовен цикъла - добре .. ама самият полов акт да е причината .........![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98