.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Името на домашния любимец

Здравейте как се казва вашият домашен любимец, или ако имате повече от един, как се казват те
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

anonymous708973
    Guest
    Имам кученце. Порода йоркширски териер е. Казва се Инди, кръстен е на Индиана Джоунс. За малко да се казва Астън, но аз казах, че куче с името на кола вкъщи няма да има.
    Преди имах морско свинче, казваше се Бейли - на откривателя на бейлиса беше кръстено.
    Адски съм против кръщаването с безсмислени, нищо незначещи имена - Лъки, Чочко, Майки и прочее.

Град
    Плевен
    "домашен любимец'' в дома ми няма да пусна .
    не харесвам животни

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Преди имах куче казваше се Бекъм

Ами куч се казва Арчи. Всички кучета в семейството ни са се казвали така и просто той е поредният Арчони. Иначе следващотото ми куче съм запланувала да се казва Виски или Бренди.
    Имам и котка. Казва се Джеси, кръстена е на едно улично коте, което пък е кръстено на тази лошата от Покемон... Като сме го кръщавали първото коте съм била най- много първи клас...
    Имам и рибоци ама те не са удостоени с привилегията да си имат имена.

Град
    Пловдив
    Имам кученце - питбул на 2 месеца и се казва Аксел.
    Имам и 3 котки отговарят на името - мац .
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Цитирай Първоначално написано от xKiFlAxx
    не харесвам животни

Тцц..не.. от тебе човек няма да стане Не се мъчи напразно,иди се гръмни някъде ;]
    Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kattichka
    не харесвам животни

Тцц..не.. от тебе човек няма да стане Не се мъчи напразно,иди се гръмни някъде ;]

подкрепям кифло иди се грамни някаде ;х сериозно отчаиваш ме .. попринцип не съм такава да се заяждам ноо ти си безнадеждна .. не не от теб човек няма да стане ;хх

П.п - съжелявам неможах да се здаржа ..
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Повече от фен
    Бенджи... Почина обожавах тфа куче,беше с мен 13 години,мамка му....

Повече от фен Аватара на punksss
    Имам папагал, казва се Коко

imam kotka kazva se puhi

Супер фен
    котарак - Чочо
    папагал - Коко
    костенурка - Викма

азз имам куче кавказка и се казва Тиара... многооо , обичамм

Имам котка - улична превазходна + персийска, казва се Джиджи и в момента е на 9.. Като бях малка имаше една песничка Хубавата Джиджи и постоянно си я пеех и от там реших котето ми да се казва така (бях на 4 като взехме котето)..

Имам и 2 зеброви амадинки - Финчо и Финка :P

Имала съм костенурки - Рони и Чочо
    Златна рибка - Златка
    ии много други уморени от мен животинки..

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
    не харесвам животни

подкрепям кифло иди се грамни някаде ;х сериозно отчаиваш ме .. попринцип не съм такава да се заяждам ноо ти си безнадеждна .. не не от теб човек няма да стане ;хх

П.п - съжелявам неможах да се здаржа ..
    Съгласна съм с теб за кифлата, но пък от друга страна като те гледам и теб как пишеш...

Имах зайче, казва се Патрик, но трябваше да го оставя при приятелка понеже заминах за друга държава
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    болонка - Сара
    хъски - Тара
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
    не харесвам животни

подкрепям кифло отиди се гръмни някъде ;х сериозно отчайваш ме .. попринцип не съм такава да се заяждам ,но ти си безнадеждна .. не не от теб човек няма да стане ;хх

П.п - съжелявам неможах да се здържа ..
    Съгласна съм с теб за кифлата, но пък от друга страна като те гледам и теб как пишеш...

Имах зайче, казва се Патрик, но трябваше да го оставя при приятелка понеже заминах за друга държава

Не съди каква съм по писането ми , защото пиша много лигаво наистина ,но това не означава ,че се лигавя и ми е смешно , това момиче просто много се заяжда с хората само ги обижда и какво ли не .. имам много лошо впечатление.

Мега фен
    Имах хамстер - Коко

Повече от фен
    Имам две морски прасенца - Сиси ( януари ще стане на 6 годинки ) и Чери ( януари ще навърши 2 )
    Големи са ми сладури и мнооого си ги обичам :P
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Имам котарак . Първото му име беше Дая. Аз и приятеля ми го мислихме за женско ,когато го взехме , но като го заведохме на ветеринар се оказа момченче . Много ни беше трудно да му изберем име докато приятеля ми не му каза " Ей ,брато , ела тука" и от тогава му викаме Брато .

Град
    Р У С Е
    Имам два вълнисти папагала казват се Коки и Поли

imam дакел на име Джери

е явно е и мой ред да си кажа имам кученце, мини пинчер. Докато му измислим име мина седмица... беше Тери, Тара, Сара, Тайра, Кайра, мина и през Чара.. та накрая избрахме Рая но е толкова непослушна, че и отива повече Ада
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Голям фен Аватара на babyy123
    имам кокер шпаньол казва се Сара на 3 годинки

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    имах зайче - Фреди .. умря : (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си