- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Името на домашния любимец
Здравейтекак се казва вашият домашен любимец, или ако имате повече от един, как се казват те
![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Имам кученце. Порода йоркширски териер е. Казва се Инди, кръстен е на Индиана Джоунс. За малко да се казва Астън, но аз казах, че куче с името на кола вкъщи няма да има.![]()
Преди имах морско свинче, казваше се Бейли - на откривателя на бейлиса беше кръстено.
Адски съм против кръщаването с безсмислени, нищо незначещи имена - Лъки, Чочко, Майки и прочее.
"домашен любимец'' в дома ми няма да пусна .
не харесвам животни
Ами куч се казва Арчи. Всички кучета в семейството ни са се казвали така и просто той е поредният Арчони. Иначе следващотото ми куче съм запланувала да се казва Виски или Бренди.
Имам и котка. Казва се Джеси, кръстена е на едно улично коте, което пък е кръстено на тази лошата от Покемон...Като сме го кръщавали първото коте съм била най- много първи клас...
Имам и рибоци ама те не са удостоени с привилегията да си имат имена.
Имам кученце - питбул на 2 месеца и се казва Аксел.
Имам и 3 котки отговарят на името - мац.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Първоначално написано от xKiFlAxx
Тцц..не.. от тебе човек няма да станеНе се мъчи напразно,иди се гръмни някъде ;]
Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;
Първоначално написано от Kattichka
подкрепям кифло иди се грамни някаде ;х сериозно отчаиваш ме .. попринцип не съм такава да се заяждам ноо ти си безнадеждна .. не не от теб човек няма да стане ;хх
П.п - съжелявам неможах да се здаржа ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бенджи... Почина
![]()
![]()
![]()
![]()
обожавах тфа куче,беше с мен 13 години,мамка му....
котарак - Чочо
папагал - Коко
костенурка - Викма![]()
азз имам куче кавказка и се казва Тиара... многооо , обичамм![]()
Имам котка - улична превазходна + персийска, казва се Джиджи и в момента е на 9.. Като бях малка имаше една песничка Хубавата Джиджи и постоянно си я пеех и от там реших котето ми да се казва така (бях на 4 като взехме котето)..
Имам и 2 зеброви амадинки - Финчо и Финка :P
Имала съм костенурки - Рони и Чочо
Златна рибка - Златка![]()
ии много други уморени от мен животинки..![]()
Съгласна съм с теб за кифлата, но пък от друга страна като те гледам и теб как пишеш...Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
Имах зайче, казва се Патрик, но трябваше да го оставя при приятелка понеже заминах за друга държава
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
болонка - Сара
хъски - Тара![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Първоначално написано от StolenBliss
Не съди каква съм по писането ми , защото пиша много лигаво наистина ,но това не означава ,че се лигавя и ми е смешно , това момиче просто много се заяжда с хората само ги обижда и какво ли не .. имам много лошо впечатление.![]()
![]()
Имах хамстер - Коко![]()
Имам две морски прасенца - Сиси ( януари ще стане на 6 годинки ) и Чери ( януари ще навърши 2 )
Големи са ми сладури и мнооого си ги обичам :P
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Имам котарак . Първото му име беше Дая. Аз и приятеля ми го мислихме за женско ,когато го взехме , но като го заведохме на ветеринар се оказа момченче. Много ни беше трудно да му изберем име докато приятеля ми не му каза " Ей ,брато , ела тука"
и от тогава му викаме Брато
.
Имам два вълнисти папагала казват се Коки и Поли![]()
![]()
![]()
imam дакел на име Джери
е явно е и мой ред да си кажаимам кученце, мини пинчер. Докато му измислим име мина седмица... беше Тери, Тара, Сара, Тайра, Кайра, мина и през Чара.. та накрая избрахме Рая
но е толкова непослушна, че и отива повече Ада
![]()
![]()
![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!