- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с половинките си?
Ако имате такива...съжалявам ако има такава тема,просто съм на романти4на вълна!
не посмял да се запознаем на живо щото е срамежливко и ме намерил човека във фейсбук..(имаме общи приятели)след месец чат и предложения да излезем да си поговорим на живо аз склоних и така..не след дълго се сбрахме
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Приятел е на брат ми и се познавахме преди това ама стана каквото стана![]()
Хах не помня.. познаваме се от бебета![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ТЦтцтц.... нищо пикантно и интересно не ми пишете ;Д ... базикам се!
Запознаха ни в коридора на 3тия етаж в училище - На сила(аз се дърпах, не тя
) И съдбата свърши останалото
![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Мой цитат от една друга тема, щото ме мързи да разказвам историята за 100-тен пътПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
С бившия - запознахме се когато едни приятели ни дойдоха на гости и отидохме в тях (аз не го познавах още) да допивамеПосле той дойде в заведението, в което работех и така....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Xax.. ами всъщност беше доста неочаквано. Едно лято имаше някаква група , която ходи по планините и аз и сестра ми решихме да отидем. Там спахме в едни наистина мизерни хижи.Отначало моя човек беше некъв много зле- със слушалки в ушите и т.н. Но впоследствие разбрах какъв човек е.Обожавам го ! Та мисълта ми беше, че там където най-неочакваш , точно там може да срещнеш твоя принц![]()
хах ... мн се кефяна това как се запознахме с може би вече бившия ми приятел
![]()
Горе-долу около половин година и повече аз почти всеки ден минавах през заведението,в което той работи(от там ми минаваше пътя за урока).Работата му е такава че постоянно може да си заяпа кой минава и т.н..та като минавах всеки път той или щеше да вкарва някви погледи,или нещо да казва и колко пъти се е опитвал да ме спира и аз се не поддавах.. и един ден реших да седна с малкото пред заведението да си поиграе... и той пак почна със зарибявките,да дойда до него-Аз му казвам че не мога,той да дойде той ми казва че не можел да излиза от работното си място(и ми го обяснява с ръцете) и така няколко пъти.Накрая ми каза да му кажа номера си и това става всичко със знаци и така нататъка и ни делят около 20 метра...И му правя знак той да си го каже и с пръстите като почна да ми казва тези цифри ...ах беше толкова забавно и накрая аз му звъннах да си запише номера ми и почнахме с смс-ите и така се запознахме ...Много яко,а със сегашния ми приятел по ФБ-което не толкова яко според мен колкото по-горното![]()
![]()
От едно село сме, но не се познавахме лично. После месец-два писахме по скайп и една вечер се напих и му се обадих, говорихме няколко часа и след 5 дни излязохме![]()
Пушихме трева заедно...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В заведението е което е барман се запознахме. Ходех там редовно, но не заради него...просто ми харесваше и накрая той се запозна с мен и най- добрия ми приятел. Прати една супер сладка бележка с чая ми![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
бившата му ни запозна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от galu6a
![]()
кофти за нея![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
суперПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
![]()
аз в момента си нямам гадже,но с последното ми се запознахме както аз си разхождах ку4ето в квартала и дойде при мен да го погали и да му се радва и таака.. ку4ето ни сватоса
![]()
точно в този форум ни бяха първите контакти ,оттук започна всичкото прекрасно което ни се случва и сега сме абсолютно щастливи заедно и мнооооги си я обичам колкото и да не го показвам понякога![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
в заведение :P
love is gone!
В една дискотека![]()
![]()
по-точно виждал съм я на едно състезание
![]()
Дам.. слънче (h)Първоначално написано от Brooklyn
бях на кафе с двама приятели иии те му звъннаха да дойде и там се запознахме ..[/i]
Фейсбук![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/