хаха на почивка в Мармарис... Беше много интересно, аз тръгнах от България с такова нежелание, даже не исках да ходя но почивката ми беше подарък и нямаше как да обидя така хората... той работеше в хотела, още когато пристигнахме сестра ми много го хареса а аз даже не го погледнах да видя как изглежда, бях в много лошо настроение а и рано сутринта след безсънна нощ как да е колегите му дойдоха да ми кажат, че ме е харесал (а аз даже не знаех кой е и как изглежда ) но набързо се запознахме много скоро след това беше невероятна почивка, благодарение на него видях цял Мармарис, опитах всички забавления, които можах в рамките на тези 10 дни. Не сме се разделяли, от 8 нощувки съм спала в хотела само първата вечер хаха И така се случиха нещата.... Тотално си промених отношението към турците, възхитена съм... буквално ме носи на ръце, няма нещо, което да не е готов да ми даде, няма нещо, което да ми забрани и тн. Постоянно сме във връзка, виждаме се често, даже другата седмица пак летя за Мармарис за 9 дни... Предложение за брак - вече три пъти ама все по телефона или по камерата, аз казах че чакам официално и дано четвъртия път е късметлийски Най хубавите неща се случват най - неочаквано...