- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с половинките си?
хах ... мн се кефяна това как се запознахме с може би вече бившия ми приятел
![]()
Горе-долу около половин година и повече аз почти всеки ден минавах през заведението,в което той работи(от там ми минаваше пътя за урока).Работата му е такава че постоянно може да си заяпа кой минава и т.н..та като минавах всеки път той или щеше да вкарва някви погледи,или нещо да казва и колко пъти се е опитвал да ме спира и аз се не поддавах.. и един ден реших да седна с малкото пред заведението да си поиграе... и той пак почна със зарибявките,да дойда до него-Аз му казвам че не мога,той да дойде той ми казва че не можел да излиза от работното си място(и ми го обяснява с ръцете) и така няколко пъти.Накрая ми каза да му кажа номера си и това става всичко със знаци и така нататъка и ни делят около 20 метра...И му правя знак той да си го каже и с пръстите като почна да ми казва тези цифри ...ах беше толкова забавно и накрая аз му звъннах да си запише номера ми и почнахме с смс-ите и така се запознахме ...Много яко,а със сегашния ми приятел по ФБ-което не толкова яко според мен колкото по-горното![]()
![]()