- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали съм влюбен?! :D
Здравейте, на 17 съм и от около месец излизам с едно момиче. Много я харесвам, тя мен също.През всяка свободна минутка, си мисля за нея. Много ми е приятно с нея, когато съм с нея времето не само минава, то просто летиКогато я целувам испитвам както хората казват, пеперудката в стомаха си, когато я испращам,седим по сумати време гушнати пред тях, нито тя ме пуска, нито аз нея
Всеки ден тръпна от нетърпение, да се видим отново (виждаме се почети всеки ден). От както я целунах(преди 1 седмица), се чувствам на 7мото небе, по цял ден ми е супер весело, отминавам работите, които до преди ме дразнеха, просто ей-така, без да ми пука вече за тях
До сега не съм имал приятелка(гадже) и незнам какво е чувството да си влюбен, затова питам ако някой може да сподели. Просто от чисто любопитство :P
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
ех как искам да съм на твое място и мене да ми се получат така нещата с момчето, което харесвамама птичката на любовта не каца на всяко рамо!
:P :P
без ПОДПИС ... xD
Тя нашата история беше доста умотана, заради 1 нейна "приятелка", която ме разобеждаваше да не излизам с нея(с цел да й направи гадно) щото тя ме исползвала, харесвала др момче, наговори ми куп глупости, ама аз сам упорито магаре,и като такова, не спрях да излизам с нея. И се радвам че всичко се оказа лъжа, и нещата се получихаПървоначално написано от tigity
![]()
да но при мен нещата са по сложни и само ще си мечтая за такиа неща ... се пак стискай ми палци от добро сърцеПървоначално написано от uFko
:P
![]()
без ПОДПИС ... xD
Стискам, стискам :PПървоначално написано от tigity
и аз не съм имала гадже и много искам да съм на твоемясто. и аз мн харесвам едномомче амаа ..... (имам темичка)![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Нещо се измстваме от моята тема![]()
Късаи листенца-Обича ме,не ме обича...Влюбен си да !![]()
Щом питаш, значи не си. То е като оргазма - като се появи го разбираш и не задаваш въпроси.
щом ти е хубаво продължавайте такане всеки има това щастие. възползваи се.
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Ами ти много точно си описал какво е любов и какво изпитваш немога да разбера закакво ни питаш насПървоначално написано от uFko
Хлътнал си бясно по неяЩом не спираш да мислиш за нея и всичко ти се струва перфектно явно си много влюбен !
Ще пропусна...Първоначално написано от sNkR
![]()
Никой не може да ти каже със сигурност дали си влюбен.Това трябва сам да го почувстваш.
ТИ единствен знаеш това.Пример - Болите корема и питаш в форума "Боли ли ме корема?". Помъчи се да разбереш хД
Офф-топик:Де и аз да бях така с момчето което харесвам ..![]()
В първите седмици всички се чувстват влюбени. Ти си още в графата на влюбените. След 1 година ако изпитваш същото, значи наистина си мнооого влюбен.![]()
честито!!!
влюбен си и любовта е споделена!
късметлия..